În frigider, într-o cutie sau într-un compartiment închis separat, ouăle pot fi păstrate în siguranță aproximativ trei săptămâni. Cu toate acestea, acest termen de depozitare poate fi mărit de mai multe ori dacă știi un truc secret, pe care îl folosesc adesea bucătarii.
Cum se încălzesc corect alimentele în cuptorul cu microunde, astfel încât să fie suculente
Această metodă va prelungi perioada de valabilitate a ouălor cu până la 3 luni. Principalul lucru este să respecți cu strictețe regulile de mai jos.
Primul lucru de care trebuie să fii conștient este că, dacă vei separa gălbenușurile de albușuri, atunci durata lor de valabilitate se reduce imediat. Gălbenușurile, puse într-un recipient închis, pot fi păstrate la frigider până la 3 săptămâni, în timp ce gălbenușurile - maximum 3 zile.
Pune cuișoare la intrarea în casă, în luna martie. De ce este esențial să faci asta?
Pentru a păstra ouăle timp de câteva luni, acestea trebuie să fie congelate. Cu toate acestea, mai întâi trebuie să separi gălbenușurile de albușuri.
Ingredientele se pun într-un recipient bine închis, care se depozitează în congelator. Nu uita să semnezi pe recipient, data când ouăle au fost înghețate.
Bucătarii experimentați învârt ouăle crude înainte de a le găti
Ce ar putea fi mai ușor decât să fierbi un ou la micul dejun. Dar, uneori, din cauza erorilor legate de procesul de gătire, o parte semnificativă a albușului rămâne pe coajă. Prin urmare, chiar și pentru o chestiune atât de simplă trebuie să știi câteva trucuri.
Nu toate gospodinele știu de ce trebuie să scuture un ou înainte de a-l fierbe. La prima vedere, se pare că această acțiune este lipsită de sens, dar lucrurile nu stau așa.
Ghiveciul care distruge chiar și cea mai puternică plantă. Ai grijă ce recipient alegi
Dacă agiți ouăle înainte de a le fierbe conținutul lor va fi distribuit uniform. Drept urmare, vei curăța mai ușor ouăle, iar albușul nu va rămâne pe coajă.
Dacă nu dorești să agiți ouăle, le poți învârti de câteva ori chiar pe masă. Rezultatul va fi exact același.
De asemenea, nu trebuie să uiți și alte reguli importante. Ouăle se pun la fiert doar într-o oală cu apă rece. Bucătarii mai recomandă să adaugi o lingură mică de sare atunci când fierbi ouăle.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
Citește articolele cu aceleași etichete:
- O nouă escrocherie face ravagii în Franța. Ce este metoda "cetățeanul român"
- Horoscop 25 aprilie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care nu trebuie să mai amâne o discuție delicată! Nu vei scăpa
- Salariu minim mai mare decât cel minim pe economie și șase salarii compensatorii pentru toți angajații din bănci. Acordul parafat miercuri cu sindicatele
- Mircea Badea, propunere tare pentru șoferii de mașini electrice: Ori protejezi natura, ori ce faci?!
- Satul în care vin turiști din Austria, Germania, Belgia și de peste Ocean. Tanti Emilia dezvăluie secretele ciorbei de miel: ”Este regele ciorbei”
- Acoperiș pe toate blocurile. Sociologul Bulai vine cu o idee inedită, ca la țară, dar cu ”super rentabilitate”: Micul Paris pe bune!
- Ucraina a refuzat ca o stradă din Odesa să se numească Mihai Eminescu. Ce variante au fost acceptate
- Mugur Ciuvică a spus cine ar fi cel mai bun președinte pentru România: E la ani lumină față de orice contracandidat / video
- Marte în Berbec, din 30 aprilie. Ce aduce în viețile noastre. Patru zodii sunt primele afectate
- Iohannis zice că "economia României nu șchioapătă". Coșea: Bineînțeles că nu, pentru că se târâie ca un melc. Ce îi trebuie pentru a deveni "tigru"