Trucul prin care poți să-ți mărești buzele în mod natural, fără acid hialuronic. ”La 2-3 săptămâni deja începi să vezi rezultatele”
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
Află în articol cum poți să-ți mărești buzele în mod natural, fără acid hialuronic.

Cristina Oboroc, specialist în face fitness, adică în exercițiile destinate mușchilor feței, gâtului și maxilarului, a explicat cum putem să ne mărim buzele în mod natural, fără acid hialuronic. Efectele se văd după câteva săptămâni.

”Există exerciții care te ajută să-ți mărești buzele fără acid hialuronic, dar este foarte important aici de ținut cont de faptul că nu le putem mări exagerat de tare, nu poate să fie o mărire de trei ori mai mare.

VEZI ȘI: Cum scapi de gușă fără efort. "Se formează din cauza poziției greșite a limbii în gură". Truc și pentru a scăpa de riduri

De ce? Pentru că mușchiul buzei este un mușchi orbicular, la fel ca la ochi. Și putem observa cu ușurință la persoanele din jurul nostru. Ce se întâmplă cu ochii lor în timp? Se micșorează. Devin mai mici. La fel și buzele, devin mai mici, și intră înăuntru. Și tocmai prin funcția mușchiului orbicular, prin relaxare, de fapt mărim buzele. Și exercițiile la ochi duc la mărirea ochilor. Cel mai ușor este să mărești ochii, să mărești buzele, să scapi de gușă. Efectiv la două trei săptămâni deja începi să vezi rezultatele”, a explicat Cristina Oboroc în cadrul emisiunii iThink cu Iusti Fudulu de la Antena 3 CNN. 

Cum funcționează

 

Specialistul a și explicat cum funcționează aceste exerciții.

”Mușchiul ce face? Închide și deschide. Asta este funcția lui. Efectuând de multe ori această funcție, ochii sau buzele devin din ce în ce mai mici, și atunci și noi trebuie să lucrăm cu mușchi respectivi.

Atâta timp cat noi avem mușchi în corp, putem schimba ceva. Dacă mușchii au murit, nimic nu se mai poate face”, a mai spus Cristina Oboroc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel