Trucul pentru curățarea în profunzime a toaletei: bacteriile și mirosurile neplăcute vor rămâne amintire
Data publicării:
Autor: Nicoleta Baciu
WhatsApp
Trucul pentru curățarea în profunzime a toaletei, bacteriile și mirosurile neplăcute vor rămâne amintire. Sursa foto: freepik.com
Trucul pentru curățarea în profunzime a toaletei, bacteriile și mirosurile neplăcute vor rămâne amintire. Sursa foto: freepik.com
Mirosurile neplăcute din vasul de toaletă pot fi greu de eliminat. Iată câteva sfaturi și trucuri care te vor ajuta să scapi de mirosurile neplăcute și să-ți menții toaleta curată.

Descoperă, în acest articol, cum să elimini mirosurile neplăcute din vasul de toaletă. Toate camerele din casa pot degaja mirosuri neplăcute. Obiceiurile zilnice și mirosurile din bucătărie condiționează mirosul casei. Cu toate acestea, toaleta și baia sunt două locuri din casă, în care mirosurile neplăcute sunt mai concentrate.

Dar s-au dus vremurile în care trebuia să cumperi produse de uz casnic scumpe și să petreci toată ziua frecând gresia. Nu este nevoie să cheltuiești un pumn de bani pe substanțe chimice care sunt dăunătoare pentru tine și mediu. Pune doar niște pastă de dinți cu aromă de mentol în rezervorul vasului de toaletă. Ce trebuie să faci mai exact? Perforează pasta de dinți cu un ac și pune-o în rezervorul vasului de toaletă. 

Gospodinele cu experiență pun mandarine și portocale în cuptorul cu microunde. Repetă trucul și nu vei regreta

Trucul cu chibritul

Tot ce trebuie să faci este să aprinzi un chibrit în toaletă. Datorită sulfului care va fi eliberat, mirosurile neplăcute se vor risipi, ca prin farmec, în cel mai scurt timp!  Datorită acestui truc, nu va trebui să cumperi odorizante și nu vei mai avea niciodată mirosuri neplăcute în toaletă.

Trucul cu oțet

Oțetul  este un ingredient natural ideal pentru curățarea casei, dar poate fi folosit și pentru a elimina mirosurile neplăcute. Astfel, datorită acțiunii sale de sterilizare, oțetul va curăța temeinic toaleta și baia și va preveni formarea mirosurilor neplăcute.

Amestecă oțetul cu apă și pune-l într-o sticlă cu pulverizator (1/3 oțet și 2/3 apă). Aplică acest amestec pe suprafețele murdare și șterge-le cu o cârpă umedă. 

Baia va fi mereu parfumată: spune adio mirosurilor neplăcute cu un produs natural și ieftin

În plus, poți face un odorizant, amestecând două căni de apă, o linguriță de oțet alb, o linguriță de bicarbonat de sodiu și zece picături din uleiul esențial preferat.

Trucul cu felii de lămâie

Lămâia este un alt produs, care te poate ajuta la neutralizarea mirosurilor neplăcute. În plus, menține baia proaspătă. Metoda este foarte simplă: pune câteva felii de lămâie într-un colț al băii. Un alt truc eficient este să cureți întreaga baie cu un amestec de apă și lămâie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel