Trucul cu spumă de ras pentru a scăpa de mirosul urât din toaletă, viral pe TikTok. Iată ce trebuie să faci/Video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Nicoleta Baciu
WhatsApp
Trucul cu spumă de ras pentru a scăpa de mirosul urât din toaletă, viral pe TikTok. Iată ce trebuie să faci. Sursa foto: freepik.com
Trucul cu spumă de ras pentru a scăpa de mirosul urât din toaletă, viral pe TikTok. Iată ce trebuie să faci. Sursa foto: freepik.com
Spuma de ras nu este doar un produs excelent pentru a scăpa de părul nedorit, ci și un aliat pentru curățarea băii și a toaletei.

Spuma de ras mai are o proprietate și anume: luptă împotriva mirosurilor neplăcute din baie. Utilizatorul TikTok @bubblesandbuckets a vorbit despre proprietatea neașteptată a spumei de ras. Amber Elise a împărtășit cu urmăritorii săi trucurile pentru curățarea temeinică a toaletei.

Nu mai arunca șervețele umede în toaletă: iată de ce!

Bloggerul recomandă să cureți întotdeauna toaleta de sus în jos și să folosești prosoape de hârtie pentru asta, care trebuie aruncate imediat după procedură.

În plus, Amber te sfătuiește să scoți întotdeauna scaunul de pe vasul de toaletă și să nu uiți să cureți și în spatele vasului, inclusiv instalațiile sanitare și peretele.

Toate petele vor rămâne amintire: curăță covorul fără să-l îndepărtezi de pe podea

Dacă din vasul toaletei vine vreun miros, bloggerul recomandă să aplici  niște spumă de ras și să o lași timp de zece minute, apoi să o ștergi. Spuma ar trebui să absoarbă mirosul.

@bubblesandbuckets Steps to deep clean a toilet. #bubblesandbuckets #toiletclean #toiletcleaning #cleanwithme #cleaningmotivation #clean #springcleanning ♬ original sound - Amber Elise

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel