Truc pentru pungile de cadouri. Așa se folosesc corect ca să nu se vadă conținutul - VIDEO
Vezi în articol cum se folosesc corect pungile de cadouri.
A împacheta cadourile cu siguranță nu este cea mai simplă sarcină. Poți fi încurcat de hârtia de împachetat pentru că nu știi să o aranjezi în așa fel încât să arate perfect și nu îți dorești asta, sau poți fi încurcat de banda adezivă pentru că nu lipești corect hârtia.Tocmai din acest motiv mulți aleg să nu se complice și pun darurile în pungi de cadouri. Sunt frumoase și mult mai ieftine decât cutiile, dar cum faci ca darul tău să nu se vadă din pungă? Probabil ați observat că fiecare pungă de cadouri are niște șnururi. dacă nu știați la ce folosesc, veți afla în rândurile ce urmează.
Trucul dezvăluit de Ksenia Senn le va salva multe minute multor persoane. Ea a arătat cum să te folosești de șnurul pungilor de cadou pentru a le strânge în așa fel, încât să nu se vadă conținutul, scrie Mirror. Dacă le legi într-un anume fel poți ascunde ușor ceea ce se ascunde în pungă. Persoana care va primi cadoul îl va vedea abia după ce îl va deschide, nu înainte, așa cum se întâmplă atunci când punga rămâne deschisă. Clipul a devenit viral, strângând este 750.000 de vizualizări. La scurt timp, însă, a împărțit Internetul în două. În timp ce o mulțime de oameni i-au mulțumit fetei pentru truc, alții au spus că ei știu de foarte mult timp acest truc. Îl poți vedea în video de mai jos.
@kseniasenn Did you know this?! ???? ##lifehack ##tipsandtricks ##giftbaghack ##usefultip
♬ original sound - Ksenia
Mâncarea, cel mai scump cadou de Crăciun, în pandemie. Cum își împart românii bugetul pentru Sărbători
Românii declară că peste jumătate din bugetul acestora de sărbători este ocupat de cheltuielile pe mâncare (51%).Mai mult de o treime dintre respondenți (31%) declară că anul acesta preferă să comande cadouri online, comparativ cu doar 5% în 2016.Familiile moderne cheltuie cel mai mult de Crăciun – 1284 lei, comparativ cu bugetul total mediu de 1059 lei al românilor, potrivit unui studiu derulat de Reveal Marketing Research.
Anul 2020 a fost o provocare pentru întreaga lume, iar fiecare dintre noi a fost pus în fața unei realități nemaiîntâlnite până la momentul respectiv. Am învățat să ne adaptăm, să acceptăm schimbarea și să fim deschiși unei noi perspective de a privi lucrurile. Interacțiunile dintre oameni s-au schimbat și suntem nevoiți în continuare să fim mai departe fizic unii de ceilalți. Însă distanta fizica nu înseamnă distanta emoțională. Iar acum că ne apropiem de Crăciun, ne gândim la cei dragi și la cum îi putem face mai fericiți. Reveal Marketing Research a vrut să afle cum arată Crăciunul în pandemie pentru români și cum s-au modificat obiceiurile lor la finalul anului 2020. Rezultatele studiului le găsești AICI.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News