Trofeul Cupei Mondiale FIFA ajunge în România. Când și unde îl poți vedea
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Iubitorii fotbalului din România au şansa de a admira Trofeul Cupei Mondiale FIFA, care va fi adus în Bucureşti, în perioada 3-5 martie. Cel mai râvnit trofeu din fotbalul mondial va fi expus în cadrul Băneasa Shopping City.

Traseul Turneului Trofeului Cupei Mondiale, organizat de Coca-Cola, a început în septembrie 2013, cu  o ceremonie oficială la Rio de Janeiro, şi parcurge mai mult de 148.000 de kilometri în decursul a nouă luni, prin 90 de ţări.

Prestigiosul trofeu este însoţit la Bucureşti de fostul campion mondial, Christian Karembeu, în calitate de ambasador FIFA. La această ediţie, ambasadorul pentru România al Trofeului Cupei Mondiale este fostul internaţional Ilie Dumitrescu, reprezentant al Generaţiei de Aur și participant la trei ediţii consecutive ale Cupei Mondiale.

„Cele mai dragi amintiri din perioada de fotbalist sunt legate de participarea la Cupa Mondială. Îmi amintesc cu emoţie că, acum 20 de ani, am fost aproape de acest trofeu, la Mondialul din Statele Unite, când, cu puţină şansă, am fi jucat o semifinală de vis cu Brazilia, gazda de anul acesta… . Acest trofeu este cel mai important simbol al fotbalului mondial şi, din acest motiv, este o onoare să fiu ambasador pentru ţara mea. Cu siguranţă că prezenţa lui printre fanii din România este un motiv de bucurie şi fotografia cu trofeul va rămâne o amintire memorabilă pentru noi toţi”, a declarat Ilie Dumitrescu.

Fanii sportului rege pot admira Trofeul Cupei Mondiale şi se pot fotografia alături de el pe 5 martie, în cadrul unui eveniment special ce va fi gazduit de Băneasa Shopping City.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel