Triplă crimă în UK. Bărbatul suspectat că ar fi ucis trei femei cu o arbaletă e încă liber. Anchetatorii: Un incident "îngrozitor"
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
foto: Freepik
foto: Freepik
Un bărbat despre care se crede că ar fi ucis trei femei cu arbaleta este dat în urmărire generală.

Mobilizare în forță a Poliției din Marea Britanie după ce un caz de-a dreptul tulburător a șocat comunitatea. În momentul de față se desfășoară  o amplă operațiune pentru prinderea autorului unei triple crime, în care au fost ucise soția și două fiice ale unui comentator BBC de curse de cai. Se suspectează că atacul a fost comis cu o arbaletă, relatează Reuters, citat de Agerpres.

Victimele, în vârstă de 25, 28 și 61 de ani, au fost ucise în casa din Bushey, la aproximativ 35 de kilometri nord-vest de Londra, pe care John Hunt, comentator la BBC, o împărțea cu soția sa, Carol.

Polițiștii au descoperit marți seara victimele, care prezentau răni grave. Cele trei femei au decedat la scurt timp, la locul atacului.

Suspectul căutat de poliție este Kyle Clifford, un bărbat de 26 de ani. Poliția i-a cerut să se predea și a avertizat populația să nu se apropie de el.

Jon Simpson, reprezentant al poliției, a calificat incidentul drept „îngrozitor” și a declarat reporterilor că se crede că în atac au fost folosite o arbaletă și alte arme. „Obiectivul nostru principal astăzi este de a asigura siguranța publicului și de a-l găsi pe Kyle Clifford, care este urmărit în legătură cu uciderea a trei femei într-un atac aparent țintit”, a spus Simpson.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel