Tricolorele au învins Armenia cu 3-1. Victorii pe linie în preliminariile pentru WEURO 2025
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres
Naționala feminină de fotbal a României a obținut o victorie impresionantă, marți seară, pe stadionul din București, împotriva selecționatei Armeniei, cu scorul de 3-1, în ultimul meci din Grupa C4 preliminară pentru WEURO 2025.

Prin această victorie, echipa României a reușit să termine preliminariile cu un parcurs perfect, acumulând victorii în toate meciurile disputate și încheind grupa cu un total de 15 puncte.

Golurile echipei noastre au fost marcate de Mihaela Ciolacu în minutul 38, Florentina Olar în minutul 50 și Carmen Marcu în minutul 74, în timp ce pentru Armenia a înscris Veronika Asatryan în minutul 89.

România a aliniat următoarea echipă de start: Camelia Ceasar (portar), Erika Gered (înlocuită de Claudia Bistrian în minutul 46), Antonia Bratu (înlocuită de Simona Sigheartău în minutul 78), Ana Maria Stanciu (înlocuită de Brigitta Goder în minutul 46), Teodora Meluță, Mihaela Ciolacu (înlocuită de Giorgiana Vasile în minutul 57), Ioana Bortan, Olga Iordăchiuși, Florentina Olar (căpitan), Cristina Carp (înlocuită de Carmen Marcu în minutul 69) și Ioana Bălăceanu. Selecționerul Massimo Pedrazzini a avut la dispoziție pe banca de rezerve următoarele jucătoare: Andreea Părăluță, Sara Câmpean, Maria Ficzay, Ștefania Vătafu, Ana Vlădulescu, Andrea Herczeg și Anita Antal.

Selecționata Armeniei a început meciul cu: Sophine Kevorkian (portar), Oksanna Pizlova, Milana Vartanian, Svetlana Karazgezian, Natasha Zhamgochian, Anna Dallakyan, Lara Kazanchian, Isabela Nersesian (înlocuită de Tatev Khachatryan în minutul 72), Maral Artin (căpitan), Veronika Asatryan și Lusine Kostanyan. Antrenorul Artak Adamian a avut la dispoziție următoarele rezerve: Alina Pogosian, Lilit Babayan, Elina Martirosyan și Milena Sayadyan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel