Data publicării:

Trenuri blocate în câmp din cauza caniculei. Minute de întârziere și pasageri revoltați

Autor: Sonia Baciu | Categorie: Stiri
WhatsApp
FOTO cu rol ilustrativ: DC News
FOTO cu rol ilustrativ: DC News
Circulația feroviaă întreruptă sau pertubată din cauza caniculei. Mai multe trenuri sunt blocate pe linia București - Ploiești.

Linia de tren București - Ploiești este blocată din cauza caniculei, mai multe trenuri fiind afectate de starea șinei de cale ferată, inclusiv un tren internațional care circulă pe ruta București Nord - Budapesta, transmite Realitatea Plus.

”Călătorii trenurilor sunt extrem de revoltați pentru această situație, evident că acum când sunt și temperaturile ridicate, să se întâmple asta, este cu atât mai dificil. Nu se știe, deocamdată ce s-a întâmplat. Dar așteptăm o poziție oficială din partea celor de la CFR.

Cert este că nu vedem ca cei de la CFR să fi luat legătura cu pasagerii sau să le fi dus apă, astfel încât să mai tempereze din nervii pe care i-au provocat prin situația creată”, a relatat reporterul postului TV.

Circulație perturbată în centru țării

Tot astăzi, circulația a fost oprită și în zona Malnaș Băi, circulația mai multor trenuri fiind afectată de șina șerpuită din cauza temperaturilor ridicate, în ziua în care țara a fost împărțită în două între Cod galben și Cod portocaliu de caniculă.

”Ca urmare a unor probleme la infrastructura feroviară între stațiile Băile Tușnad – Bicsadu Oltului de pe secția Miercurea Ciuc – Brașov (circulaţie închisă temporar din cauza șinei șerpuite), trenul IR 1645 București Nord - Târgu Mureș staționează în gara Malnaș Băi.

Din această cauză ar putea fi afectată circulația următoarelor trenuri CFR Călători: Regio 4513 Brașov – Toplița, Regio 4514 Deda /Siculeni – Brașov, IR 1646 Târgu Mureș – Brașov cu grupă de București Nord, precum și alte trenuri care circulă pe ruta Brașov – București Nord”, au transmis reprezentanții CFR Călători într-un comunicat.

De asemenea, CFR Călători și-a cerut scuze pentru situația menționată.

Citește și: Pleci la drum cu trenul? CFR lansează un avertisment legat de caniculă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel