Trenul IR 1753, pe ruta București Nord - Suceava, de peste o oră, oprit în câmp
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Foto  Antena 3
Foto Antena 3
Trenul IR 1753 pe ruta București Nord - Suceava Nord este oprit în câmp  la jumătatea distanței dintre București Nord și Ploiești.

UPDATE: CFR a anunțat pe site-ul să că IR 1753 are o întârziere de 89 de minute, asta până la această oră. Până la destinație este greu de crezut că trenul nu va mai aduna ceva minute de întârziere. 

Plecat la orele 13:53 din Gara de Nord, IR 1753, pe ruta București Nord - Suceava Nord, acesta este oprit de peste o oră  în câmp, din cauza unui mărfar blocat pe linia de rulare spre Ploiești, potrivit unor surse.

Pe o căldură infernală, zeci de persoane așteaptă, în plin câmp punerea în mișcare a trenului care urma să ajungă în Ploiști Sud la orele 14,29. 

Pe site-ul CFR, este anunțată doar o întârziere de două minute la Periș, fără oprire în această gară.

Din câte se pare, reprezentații CFR nu au ce informații să le dea călătorilor. 

Nu este un caz singular, în care garnituri de trenuri de persoane rămân între stații. În cursul zilei de duminică, mai mulți pasageri au așteptat în tren, în câmp, fără a avea aer condiționat.

Potrivit CFR Călători, a apărut o defecțiune la locomotivă. „Din cauza temperaturilor extrem de ridicate, a intervenit o problemă tehnică la locomotiva trenului IR 1596. S-a dat locomotivă de ajutor și trenul va pleca spre destinația finală”, a anunțat CFR Călători.

Trenul ar fi trebuit să ajungă în București la ora 17:33.

Anul trecut, tot în iulie, un tren, în care erau copii care se întorceau din tabără, a stat nouă ore în câmp. Atunci, PSD, care astăzi dă ministrul Transporturilor, respectiv Sorin Grindeanu, se revolta. 

Amintim că la finalul lui iulie 2021, trenul care transporta mai mulți copii care se întorceau de pe litoral s-a blocat în câmp, mai bine de nouă ore, după ce locomotiva s-a stricat. Printre pasageri se numărau zeci de copii care se întorceau din tabără și care au rămas fără apă și mâncare în tot acest timp.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel