Tren Gara de Nord - Aeroportul Otopeni. Cristi Balaj: Gică Popescu a luat planşele şi le-a aruncat
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Gară
Gară
Fostul arbitru Cristi Balaj a vorbit despre proiectul căii ferate dintre Gara de Nord şi Aeroportul Otopeni şi a declarat că Gică Popescu s-a enervat la un moment dat pe autorităţi. 

”Mie îmi este ușor să vorbesc. Nu am făcut politică niciodată. Am constatat că s-a început foarte târziu. Cei care au avut inspirația de a îl invita pe Gică Popescu să conducă au fost foarte inspirați. Au rămas impresionați de nivelul de cunoștințe pe care acesta le are. Proiectul se afla într-un statut de implementare. Acum trei ani am fost într-o mare întârziere. 

Îmi permit să vorbesc de Gică Popescu pentru că nu este un om politic. Este consilierul premierului, nu a acceptat să fie plătit. Nu vă imaginați cât de mult a contat. L-am văzut cum s-a certat cu oameni politici. A avut un rol major de fiecare dată. Nu vă ascund faptul că a participat când s-a discutat de proiectul căii ferate. A luat planșele și le-a aruncat pe jos când cei de la Ministerul Transporturilor spuneau că nu există timp suficient. Au fost piedici.”, a declarat Cristi Balaj la Realitatea Sportivă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel