Trei zodii rămân fără bani după 20 august. Avertisment de risc crescut. Numai două sunt norocoase
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
foto pexels
foto pexels
După 20 august, trei zodii sunt în pericol de a rămâne fără bani.

Banii sunt energie, cu ajutorul lor putem crea o multitudine de lucruri și putem deschide uși importante pentru noi, pentru evoluția și experiența noastră. Și totuși... trei zodii trebuie să fie mai atente, conform atenționării astrologului DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu. 

Zodiile care ar putea să aibă ceva probleme cu cheltuielile sunt Taur, Fecioară și Vărsător. 

Taur/ Ascendent în Taur

Veți fi cei mai afectați de tranzitul lui Marte în următoarea perioadă. Marte va intra în casa a 2-a, vă bazați pe niște sume de bani care se vor duce pentru multiple cauze. Multe situații vor fi legate de partener, dar va fi vorba și despre împrumuturi, datorii sau rate. Astrologul Daniela Simulescu vă recomandă ca cel puțin până pe 20 august, să fiți mai cumpătați. Aveți nevoie de bani pentru zile negre, bani în care să nu intrați. Lumea trece prin tot felul de evenimente și trebuie să contribuiți. Nu vă faceți planuri financiare serioase, puneți bani deoparte și nu vă atingeți de ei.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Nu o să depindă de voi partea financiară, sunteți destul de mult la mâna altora, depindeți de deciziile altora. Vor fi multe negocieri și renegocieri care vor produce anumite amânări. Superiorii voștri vor fi cei care vor avea ultimul cuvânt atunci când va veni vorba despre aria banilor. Trebuie să vă asigurați că vă plătiți ratele la timp, că nu vă aruncați cu cheltuielile. Nu este o idee bună nici să căutați să vă implicați în alte afaceri, nu vă aruncați acum să investiți că nu este momentul.

Vezi aici continuarea

Astrologul Daniela Simulescu ne recomandă ca în următoarele luni, cel puțin până la finalul lui 2022 să fim mai atenți cu banii, nu doar cu cei pe care îi cheltuim, ci și cu cei pe care am putea să îi producem.

Dar două zodii pot uita de griji, mai arată sursa citată. 

Două zodii cu noroc la investiții după 20 august ar putea fi Gemenii și Scorpionii! 

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

În primul rând, până în octombrie este de bine. Vă merge mintea extraordinar de bine și pentru banii voștri și pentru ai altora. Nici nu veți conștientiza câte lucruri puteți să faceți în zona financiară. Marte mergând apoi în semnul vostru, totul va depinde de voi. Cât e Marte în casa a 12-a până pe 20 august, sunt câteva îngrijorări legate de sănătate. Sfatul astrologului este să faceți chestii pentru voi, cu cât cheltuiți mai mulți bani pentru propria persoană, cu atât mai mulți bani se vor întoarce către voi. Oamenii din jurul vostru vă sprijină.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Până pe 20 august, din cauza partenerului faceți multe cheltuieli sau partenerul face din cauza voastră. După 20 august, Marte va intra în casa a 8-a până în martie anul viitor. Este vorba despre moșteniri, despre afaceri, taxe, de impozite, dar e și o perioadă extraordinară să faceți investiții. Cu Nodul Sud în semnul vostru nevoia de supraviețuire este foarte mare. Nu este o perioadă bună pentru un proces de partaj, dar puteți să învățați să negociați.

Citește aici cum influențează Marte fiecare semn zodiacal

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel