Trei tineri, arși de vii într-un autoturism de lux
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Cristina Alexandrescu
WhatsApp
 ambulanta
ambulanta
Trei tineri au murit arşi de vii într-un bolid de lux, după ce şoferul a intrat într-o depăşire riscantă şi au fost loviţi de un TIR. Autoturismul s-a răsturnat şi a luat foc.

Teribilul accident a avut loc pe centura ocolitoare a oraşului Călimăneşti, judeţul Vâlcea. Tragedia a fost provocată de un şofer de 29 de ani, care avea permis de doar jumătate de an şi îşi luase de numai două luni o maşină de lux.

Şoferul a pătruns pe contrasens unde s-a izbit frontal de un TIR. În urma impactului, autoturismul a fost târât pe carosabil peste 30 de metri, apoi a luat foc. Bărbatul de la volan a rămas încarcerat, în timp ce ceilalţi doi pasageri din maşină au încercat să se salveze, dar nu au reuşit şi au fost cuprinşi de flăcări.

Şoferul TIR-ului în depăşirea căruia intrase maşina spune că a încercat să-i salveze.

"Exact cum vezi în filme că se izbesc, exact aşa a venit! Eu m-am băgat cât am putut în dreapta. I-a aruncat în şanţ, după aia s-a aprins maşina. Am dat cu stingătorul, deageaba, a fost egal cu zero", a povestit şoferul TIR-ului.

Rudele au venit într-un suflet să vadă ce s-a întâmplat. Era deja prea târziu. Toţi cei trei bărbaţi au fost scoşi carbonizaţi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel