Trei țări care au interzis Crăciunul
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
foto: Freepik
foto: Freepik
Vă vine să credeți sau nu, trei țări din lume nu sărbătoresc Crăciunul!

Există unele țări de pe glob unde Crăciunul este ilegal!

Potrivit celor de la euroweekylnews.com, există unele țări care nu doar că nu sunt interesate de Crăciun, dar au luat și măsuri legale extreme pentru a se asigură că populația nu sărbătorește!

Care sunt țările unde Crăciunul este interzis

Coreea de Nord

Crăciunul înCoreea de Nord nu a mai fost sărbătorit din 1948, când statul a început să impună pedepse drastice pentru cei care îndrăzneau măcar să împodobească bradul. Cum autoritățile doresc ca loialitatea cetățenilor să aparțină exclusiv familiei Kim, Crăciunul, cât și religia în general, a devenit o problemă pentru regimul din Coreea de Nord.

Arabia Saudită

Legislația din această țară interzice „expunerea vizibilă” a însemnelor religioase de Crăciun. În plus, sărbători precum Sfântul Valentin sau Halloween sunt, de asemenea, interzise în Arabia Saudită.

Tajikistan

Acest mic stat din spațiul ex-sovietic, de la granița de nord a Afganistanului, a luat o serie de măsuri severe pentru a păstra caracterul secular al societății sale. Aici, imaginea lui Moș Crăciun, decorațiunile și bradul de Crăciun sunt interzise. Nici artificiile nu sunt permise, iar magazinele nu comercializează sub nicio formă decorațiuni!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel