Trei semne care îţi arată că ai nevoie de o maşină nouă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Maşinile au o durată de viaţă limitată, chiar dacă atunci când sunt bine îngrijite pot funcţiona chiar şi 20 de ani. 

Sunt, însă, câteva semne evidente care îţi arată că ai nevoie să schimbi maşina. 

1. Bordul tău arată ca un pom de Crăciun 

Martorii de bord au un rol extrem de important când vine vorba de siguranța șoferului și a celorlalți pasageri din mașină, deoarece acești indicatori semnalează când există defecțiuni sau erori la oricare dintre sistemele importante ale autovehiculului, cum ar fi cel de frânare. Când mașina nu are nicio problemă, martorii de bord se sting după fiecare pornire a motorului. În cazul în care pe bordul mașinii tale tău există mai mulți martori care rămân activi după ce pornești motorul, atunci înseamnă că autoturismul tău are o mulțime de probleme. Foarte grave, cel mai probabil, scrie auto-bild.ro

2. Vizitele dese în service 

Dacă de fiecare când repari o piesă a maşinii, alta se strică, e un semn clar că ar trebui să te gândeşti la o schimbare. Ar fi mai util şi din punct de vedere al costurilor. Marele avantaj al unei mașini noi este că, timp de câțiva ani, poți să te bucuri de ea fără să faci nicio investiție majoră în ea.

3. Mirosuri ciudate 

În cazul în care anumite mirosuri ciudate apar în mașina ta de fiecare dată când o conduci, este foarte probabil ca autoturismul să aibă niște defecțiuni majore la rezervorul de ulei sau la sistemul de evacuare a noxelor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel