Trei refugiați ucraineni, prinși la furat în București. Încercau să spargă o locuință
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Trei refugiați ucraineni, prinși la furat în București. Încercau să spargă o locuință / Foto: Pixabay, de Kris
Trei refugiați ucraineni, prinși la furat în București. Încercau să spargă o locuință / Foto: Pixabay, de Kris
Trei refugiați ucraineni au fost prinși în timp ce încercau să spargă o locuință din București.

Trei refugiați ucraineni au fost prinși în timp ce spărgeau un apartament din București, transmite Realitatea Plus. S-a întâmplat în Sectorul 3. Potrivit unor surse apropiate anchetei, locatarii blocului ar fi sunat la numărul de urgență 112 și ar fi anunțat că mai multe persoane încearcă să spargă un apartament.

La fața locului au intervenit polițiștii Secției 12. Oamenii legii au prins în flagrant trei bărbați care încercau să rupă butucul yalei și care aveau la ei, într-o geantă, mai multe unelte folosite de spărgători pentru forțarea ușilor. Indivizii au fost încătușați și duși la sediul Secției 12, unde au fost audiați prin intermediul unui traducător autorizat. Aceștia au fost plasați în arest preventiv.

Soția unui politician din Ucraina a trecut granița în Ungaria cu valize pline ochi cu peste 30 de milioane de dolari 

O refugiată, soția unui politician din Ucraina. a trecut granița în Ungaria cu aproape 29 de milioane de dolari și un milion și jumătate de euro cash. Banii erau ticsiți în mai multe valize. Cazul a fost relatat de Serghei Lușcenko, un fost jurnalist și politician.

Acesta susține că femeia în cauză se numește Anastasia Kotvițkaia și este soția unui fost deputat - Igor Kotvițki. Ea ar fi mâna dreaptă a lui Arsen Avakov, un politician influent, bănuit de corupție. Bărbatul ar fi fost ministru de Interne până anul trecut în vară, când și-ar fi dat demisia la cererea lui Volodimir Zelenski.

Uite așa arătau banii pe care a încercat să-i scoată soția fostului deputat Kotvitsky prin Transcarpatia: 28 de milioane de dolari și 1,3 milioane de euro.", a scris Leshcenko, postând și o fotografie.

Soția politicianului ar fi trecut frontiera cu o mașină înmatriculată în Ungaria, condusă de un cetățean ungar. După ce a trecut granița cu ușurință din Ucraina, în Ungaria femeia a fost controlată. Vameșii au pus-o să declare întreaga sumă pe care o avea, iar procurorii de la Kiev au deschis o anchetă. Reamintim că în Vama Albița din Vaslui polițiștii de frontieră au găsit în mașina unui cuplu de refugiați ucraineni peste un milion și jumătate de dolari, ceasuri, bijuterii și genți scumpe. Banii cu care ucrainenii au intrat în România erau strânși în folie alimentară. Citește continuarea AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel