Trei posturi TV, în afara legii și ar putea fi închise
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Trei posturi TV sunt în afara Legii 41 de funcționare și organizare, acestea riscând să fie închise, decizia urmând a fi luată în perioada următoare. 

Stelian Tănase, noul preşedinte-director general al Televiziunii Române, a declarat marţi, pentru Mediafax, că TVR News, TVR 3, TVR HD şi TVR Moldova sunt în afara Legii  de funcţionare şi organizare a SRTv.

"Legea 41 prevede doar patru canale, 1, 2, TVR Internaţional şi staţiile locale. Restul sunt în afara legii. Luăm în calcul să revenim la cadrul legal, aşa cum a fost el desenat de Parlament, în 1994. Despre TVR News nu se spune nimic, despre TVR 3 nu se spune nimic, despre TVR HD şi TVR Moldova nu se spune nimic şi legea-i lege. Dar sunt discuţii între noi, nu s-a luat nicio decizie", a declarat Stelian Tănase.

Citește și: Haos la TVR. Narcisa Iorga, dezvăluiri și acuzații

Întrebat dacă ia în calcul închiderea acestor televiziuni, care nu apar menţionate în Legea 41, Stelian Tănase a răspuns: "Luăm în calcul respectarea legii, atât. O să vedem, discuţiile sunt abia la început, între noi. Sunt propuneri. Cineva a propus, noi ne gândim. Încă nu s-a pus nici la vot în Comitetul Director sau în Consiliul de Administraţie. Doar sunt discuţii pe coridor între noi".

Citește și: Liviu Mihaiu, dezvăluiri despre Stelian Tănase

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel