Trei ingrediente naturale. Cea mai ieftină mască pentru scalp. Mirela Vescan: Priviți cum arată părul după ce o folosiți! Îmi vine să îmi fac acum masca aceasta / video
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Mirela Vescan
Mirela Vescan
Mirela Vescan și Thea Haimovitz au venit la Mi-Th influencer, emisiunea de frumusețe de pe DC News și Spectacola, cu cel mai tare truc pentru un păr superb.

Îngrijirea scalpului este extrem de importantă. Degeaba avem grijă doar de părul nostru, dacă uităm de scalp. Frumusețea vine din interior, așa că trebuie să acordăm atenție multă și scalpului.

Mirela Vescan și Thea Haimovitz au venit la Mi-Th influencer cu secretul unui scalp sănătos care vă va ajuta să aveți o podoabă capilară demnă de invidiat.

„Se vorbește despre o rețetă pentru scalp cu gălbenuș de ou, cocos și miere. Priviți imagini cu înainte și după folosirea acestei măști (vedeți la minutul 26). Dacă acesta este rezultatul... îmi vine să îmi fac acum masca aceasta, mai ales dacă face bine și scalpului!”, a spus Mirela Vescan la Mi-Th influencer, emisiunea de frumusețe de pe DC News și Spectacola.

Mi-Th influencer: Previziuni beauty 2023. Mirela Vescan și Thea Haimovitz vin cu noile trenduri:

Mi-Th influencer, cu Mirela Vescan și Thea Haimovitz, este o emisiune destinată tuturor categoriilor de public și reprezintă o sursă calificată de  informații obiective cu următoarele subiecte:

Îngrijire personală

Frumusețe

Machiaj

Sănătate

Analiză/studiu de caz

Dezvoltare personală

Ritualuri de îngrijire

Curiozități

Reportaje

VEZI ȘI: Truc simplu pentru a nu-ți mai cădea niciun fir de păr. Mirela Vescan: Secretul mi l-a spus un medic din Sri Lanka / video

Mirela Vescan, make-up artist și co-realizatoarea emisiunii Mi-Th influencer de la DC News și Spectacola, a spus ce truc i-a dezvăluit un medic astfel încât părul să nu mai cadă.

Citiți aici continuarea: https://www.dcnews.ro/truc-simplu-pentru-a-nu-ti-mai-cadea-niciun-fir-de-par-mirela-vescan-secretul-mi-l-a-spus-un-medic-din-sri-lanka-video_900395.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel