Data actualizării:
Data publicării:

Trei hoți de mașini, în arest pentru 30 de zile. Furau mașini parcate pe stradă și în curți

Autor: Sonia Baciu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto cu rol ilustrativ: Freepik / nomadsoul1
Foto cu rol ilustrativ: Freepik / nomadsoul1
Trei tineri, hoți de mașini, au fost prinși de polițiști din Ilfov. Sunt arestați pentru 30 de zile.

Trei bărbați care furau mașini parcate pe stradă sau în curți au fost prinși de polițiștii din Ilfov. Aceștia sunt arestați preventiv pentru 30 de zile, potrivit IPJ Ilfov, transmite Agerpes.

Conform unui comunicat al IPJ Ilfov, cei trei bărbaţi au comis 15 furturi de autovehicule, parcate stradal ori în curţi de imobile, în localităţile Popeşti Leordeni (6) şi Voluntari (3), din judeţul Ilfov, precum şi din Bolintin Vale, judeţul Giurgiu (6), prejudiciul fiind de 13.000 lei.

Cazul a fost documentat de poliţiştii din Popeşti Leordeni, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu. În cadrul anchetei, au fost efectuate percheziţii la domiciliile celor trei hoţi.

Cei trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 23 şi 30 de ani, au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar ulterior Judecătoria Cornetu a dispus arestarea lor pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale şi Unitatea Centrală de Analiză a Informaţiilor din cadrul IGPR.

La activităţi au participat poliţişti din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale Ilfov şi ai Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov.

Citește și: Șoferiță, jefuită de doi bărbați, după înscenarea unui accident în trafic. Unul încheia amiabila, altul "se ocupa" de geanta din mașină

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel