Trei eleve de gimnaziu din București, la spital, după ce s-ar fi drogat
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
O profesoară de la un liceu din capitală, atacată cu un cuțit de un elev
O profesoară de la un liceu din capitală, atacată cu un cuțit de un elev
Incident grav la o școală  din București, unde trei eleve de clasa a VIII-a au ajuns la Spitalul Grigore Alexandrescu, după ce ar fi consumat substanțe psiho-active.

Cele trei eleve au acuzat  stări de rău, sursele medicale precizând pentru B1tv, că este posibil ca acestea să fi consumat substanțe psiho-active.

Elevele  au ajuns la spital cu stări de leșin, medicii urmând să facă investigații în acest sens pentru verificarea suspiciunilor. Cele trei eleve au fost descoperite de colegi, iar profesorii au anunțat Poliția.

Elevii care au alertat profesorii în legătură cu acest incident erau în ora de sport în momentul în care au ieșit în curtea școlii. Aceștia au văzut inițial o singură fată care a căzut efectiv la pământ lângă un copac. Atunci au venit profesorii din cancelarie și profesorul de sport care se afla în curtea liceului.

Direcția Generală de Poliție a Municipiului București informează că a fost sesizată cu privire la faptul că 3 eleve ale unei unități școlare din Capitală au acuzat stări de rău. La fața locului s-au deplasat polițiști ai Secției 6, precum și echipaje de prim ajutor, potrivit sursei citate.

Elevele au fost transportate la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Cercetările au fost preluate de Brigada de Combatere a Criminalității Organizate București.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel