Urmărește emisiunea live
Trei copii, găsiți abandonați într-o casă, alături de cadavrul fratelui lor în vârstă de 9 ani
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Trei copii, găsiți abandonați într-o casă, alături de cadavrul fratelui lor în vârstă de 9 ani / Foto: Pixabay
Trei copii, găsiți abandonați într-o casă, alături de cadavrul fratelui lor în vârstă de 9 ani / Foto: Pixabay
Trei copii au fost găsiți abandonați într-o casă, alături de cadavrul fratelui lor.

Poliția din Texas a găsit trei copii, de 7, 10 și 15 ani, abandonați într-o casă, alături de cadavrul fratelui lor, scrie Mirror. Cei trei copii au fost găsiți trăind singuri, în mizerie, cu rămășițele aflate în descompunere ale fratelui lor de nouă ani.

Poliția a declarat că cei trei au fost lăsați de părinți singuri pentru o lungă perioadă de timp și că se descurcau având grijă unul de altul. Nu existau semne că  micuții au fost închiși în casă și nu este clar dacă copiii au fost cei care au chemat poliția în ajutor.

”O situație foarte îngrozitoare aici, foarte tragică. Sunt de mult în acest domeniu și nu am auzit niciodată de un scenariu ca acesta, chiar m-a luat prin surprindere. Cred că fratele cel mai mare făcea tot ce putea pentru a avea grijă de ceilalți. Se pare că au fost acolo în timp ce cadavrul fratelui lor se descompunea.", a declarat șeriful Gonzales.

Biroul șerifului din Houston investighează cât timp au stat copiii singuri, deoarece polițiștii cred că este vorba de cel puțin câteva săptămâni, dar și cum a murit băiatul de nouă ani. Anchetatorii de omucideri împreună cu serviciile de protecție a copilului analizează cazul. Doar unul dintre frați avea răni, dar poliția a spus că nu va dezvălui în acest moment amploarea acestora. Frații supraviețuitori au fost luați în îngrijire și li se oferă consiliere. Mama copiilor și iubitul ei au fost găsiți și sunt audiați de poliție.

O mamă și-a înjunghiat copilul de 2 ani și apoi l-a pus pe banda de produse a unui supermarket LIDL

Un alt caz șocant  s-a produs în Italia. O femeie de 44 de ani a fost arestată după ce și-a înjunghiat copilul și apoi a pus trupul acestuia pe banda de produse de la un supermarket, în timp ce striga după ajutor.

Copilul său, Alex Juhasz, în vârstă de doi ani, avea nouă răni produse prin înjunghiere în diverse zone de pe corp, cele mai multe fiind în zona pieptului și a gâtului. Copilul a fost declarat mort, iar mama sa, Katalin Erzsebet Bradacs, din Ungaria, a fost arestată. Poliția a găsit în geanta femeii un cuțit.

Anchetatorii au găsit ulterior tricoul plin de sânge al copilului și puloverul femeii. Hainele erau aruncate într-o clădire dezafectată, aflată în apropierea supermarketului. Conform imaginilor de pe camerele de supraveghere, nu mai era nimeni în zonă în afară de femeie și de copilul său, iar momentul în care copilul este înjunghiat nu apare pe filmare.  Vezi AICI mai mult.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel