Urmărește emisiunea live
Trei cățeluși adorabili și un motan mândru își caută stăpâni. Kola Kariola: Am vegheat nopţi şi zile ca să îi vedem mari
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Patru "copii blănoși" își caută o familie. Rollo, Chester, Zipp și un alt drăgălaș așteaptă să le fie dată o șansă într-un cămin cald și iubitor.

Animalele sunt date spre adopție de Asociația Kola Kariola, care poate fi contactată aici.

Rollo

"El este Rollo și, ca și ceilalți puiuţi, își doreşte și el o familie. Vă rugăm, din nou, să ne ajutați cu adopţii, fostere sau mii de distribuiri. Numai cu ajutorul vostru putem să realizăm adopţii fericite. Rollo are aproximativ 2.5 luni, va creşte de talie mare, este unul dintre cei 12 biberonezi, crescuţi cu mare dragoste şi vă rugăm, atunci când vă gândiţi la adopţia lui, să îi puteţi oferi un loc cald pe timp de iarnă, pentru că nu este învăţat cu frigul. Când va creşte, poate sta şi în curte. Noi ne dorim ca aceşti căţei să fie membrii în familia voastră, trataţi cu dragoste şi respect".

Drăgălaşul

"Un alt puiuţ, însă nu i-am găsit un nume încă... Ce spuneți? Haideţi să îi oferim o familie pe măsură și astfel și un nume pe măsură! Vă rugăm, distribuiţi masiv. Avem nevoie de distribuiri, de cereri de adopţii, fostere. Suntem blocați, iar fără voi nu o să reuşim! Drăgălaşul are cam 2.5 luni, va creşte de talie măricică, vine cu schema de vaccinare începută, carnet de sănătate, microcipat. Cererile de adopţie le aşteptăm în mesageria paginii".

Chester

"Chester este un motan mai ghinionist, s-a întors din adopţie de 2 ori, pentru că unii oameni nu au răbdare. Nu este un subiect de dezbătut răbdarea unora, ci mai degrabă cum îl loveşte şi pe Chester norocul? Adică să îl vrea cineva aşa cum este: gras, prostănac, needucat. Dar frumos şi tare iubitor! Unde este iubire faţă de animale, restul se rezolvă de la sine, doar cu un pic de răbdare. Nu? Chester este castrat, vaccinat complet, deparazitat şi cam gras şi neobrăzat. Dar nu aşa sunt toţi motanii? Cererile de adopţie le aşteptăm în mesageria paginii".

Zipp

"O ştim din prima secundă a vieţii ei! Ziua în care s-a născut, ea şi cei încă 11 fraţi şi surori, a fost ziua în care au rămas orfani de mamă. A fost ziua în care, pe rând, medicii şi noi, le-am devenit mame. I-am desprins din placentă, le-am insuflat viaţa, i-am hrănit, i-am spălat, am vegheat nopţi şi zile ca să îi vedem mari. Dar nu le putem fi familie, pentru că ne ştiţi activitatea, suntem o familie pentru prea multe suflete care chiar nu pot avea o familie din cauze multiple: prea bolnavi, cu dizabilităţi, bătrâni, pe care nimeni nu-i vrea.

Dar ei au şansa să aibă o familie normală! Să fie răsfăţaţi în fiecare zi a vieţii lor. Zipp este o fetiţă minunată, cu o privire ştrengărească, pusă mereu pe joacă, dar nu se dă în lături niciodată de la o serie de pupături, ba chiar nu s-ar opri. Are norocul să fie găzduită în prezent de o domnişoară care o învaţă cum trebuie să se comporte şi ea ca o domnişoară educată. Bine, cam nu este atentă la ore şi adoarme instant când “lecţiile” sunt prea grele. Zipp va creşte de talie medie-mare, are deja primele 2 vaccinuri, carneţel, microcip şi vine cadou cu cupon de kit de adopţie de la Royal Canin".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel