Data actualizării:
Data publicării:

„Trebuie să fie atente la sănătate”. Zodiile cele mai afectate de Saturn în retrograd /video

Autor: Tudor Polojan | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursa Foto: FreePik
Sursa Foto: FreePik
Saturn își va începe retrogradarea în Pești pe 29 iunie. Toate zodiile vor fi afectate, însă 4 dintre ele vor avea mai mult de suferit.

Până pe 15 noiembrie Saturn va rămâne în retrograd. Cei din zodiile Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești nu vor avea parte de o perioadă tocmai ușoară, ne spune Daniela Simulescu pe DC News și DC News TV. 

"Cele 4 zodii trebuie să fie atente la sănătate și nu numai, în următoarea perioadă. Saturn retrograd în pești aduce elemente legate de credință, de preoți, de fanatism, de o dizolvare a credinței. Sănătatea mintală o să aibă foarte mult de suferit, mai mult de cât a suferit până acum.

Cu Saturn retrograd, în perioada 29 iunie - 15 noiembrie, dacă se întoarce în viața voastră o situație pe care a-ți considerat-o încheiată, înseamnă că nu a-ți făcut-o bine și va trebui să lăsați tot ce aveți de făcut și să vă ocupați de aceasta. Saturn, până când nu vede că ai făcut lucrurile cum trebuie, el nu te lasă. Nu te lasă să fii fericit. 

Arhetipul Peștilor ține și de sănătatea fizică, nu doar de cea mintală. Saturn ne învață să căutăm în noi, să ne dăm seama de limitele noastre, de limitele de vârstă dar și de limitele pe care organismul ni le impune el însuși.

Dacă veți avea senzația în perioada următoare că nimic nu vă merge, că totul e încetinit, stați liniștiți. Nu este întâmplător, nu este degeaba. 

Cu Saturn retrograd în Pești trebuie să avem grijă și la fake-news-uri. Să fim atenți de unde ne luăm informațiile, pe cine credem, pentru că Arhetipul Peștilor are o mare conexiune cu emoțiile, iar știrile false ne pot afecta. Toate lumea își exprimă emoțiile pe rețelele de socializare, însa asta nu înseamnă că noi trebuie să facem la fel. 

Saturn ne mai aduce și multe evenimente care să ne maturizeze, să ne călească. Maturitatea vine cu probleme de sănătate, cu probleme la locul de muncă, cu probleme de sănătate ale celor dragi, cu pierderea cuiva. Lucrurile acestea, din păcate, sunt cele care nouă nu ne plac însă va trebui să trecem prin aceste situații.

Un alt aspect foarte important când vorbim despre Saturn în retrograd este să avem grijă de mediul înconjurător, de relația noastră cu natura, de modul în care reciclăm, de modul în care poluăm totul în jur. Foarte important este modul în care ne raportăm la mări și oceane, pentru că Arhetipul Peștilor vorbește  despre întinderi mari de apă. Vor apărea, iarăși, probleme legate de transportul maritim.", a spus astroloaga Daniela Simulescu.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel