Tratamentul minune! Cum îți crești libidoul dacă ești la menopauză
Data publicării:
Autor: Cristina Alexandrescu
WhatsApp
menopauza
menopauza

Un tratament minune, care îți crește libidoul când ești la menopauză, ar putea fi larg răspândit printre femei.

Tratamentul cu testosteron are rezultate foarte bune, spune Frances Goodman, desginer de interior în Londra. Femeia are 62 de ani și la menopauză a făcut tratament cu testosteron, scrie DailayMail.

”Medicul mi-a recomandat testosteron. Nu eram încântată, mă gândeam că îmi va crește păr peste tot”, a declarat Frances.

Tratamentul cu testosteron presupune injectarea acestui hormon sub pielea de pe burtă. De acolo, testosteronul ajunge în doze mici în sânge.

”M-am mirat de efectele lui. Mi-a crescut libidoul. Schimbările au fost pozitive. Nu s-a schimbat cantitatea, ci calitatea sexului”, a mai spus ea.

Ceea ce s-a schimbat radical a fost sănătatea. În 2008, după ce a început să facă un tratament hormonal ( esteogen combinat cu progesteron - HRT) densitatea oaselor a scăzut foarte mult. Era în pragul osteoporozei când a început să ia testosteron. Acum, totul a revenit la normal.

 Charles Kingsland, medic spitalul pentru femei din Liverpool, a declarat că tratamentul HRT combinat cu testosteron nu este făcut pentru a îmbunătății viața sexuală, ci pentru a determina corpul să producă mai mult estrogen. Îmbunătățirea vieții sexuale este un avantaj, totuși, al acestui tratament.

”Ceea ce puțini oameni știu este că fetele adolescente produc aceeași cantitate de testosteron ca și băieții. Diferența este că fetele au o enzimă, care transformă testostosteronul în estrogen. Când ajung la menopauză, cantiatea de testosteron scade la jumătate”, a spus medicul.

”Totuși, tratamentul acesta nu este suficient. El ar trebui combinat cu o alimentație sănătoasă și cu exerciții fizice”, a mai spus Charles Kingsland.

     

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel