Tratamentul anticancer cu celule T modificate genetic. Ștefan Ciurea, la Academia de Sănătate
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Prof dr Ștefan Ciurea. Foto: DC News
Prof dr Ștefan Ciurea. Foto: DC News
Ștefan Ciurea este invitatul zilei la Academia de Sănătate.

Invitatul de luni, 2 ianuarie, al emisiunii Academia de Sănătate de la DC Medical este prof. dr. Ștefan Ciurea, profesor de Hematologie la UC Irvine, SUA.

Invitatul prof. dr Irinel Popescu va dezvălui care sunt ultimele descoperiri legate de Tratamentul anticancer cu celule T modificate genetic. 

Profesor dr Ștefan Ciurea a absolvit, în 1996, profesor de Hematologie la UC Irvine, SUA, va dezvălui, la această nouă ediție a emisiunii Academia de Sănătate, cum funcționează Tratamentul anticancer cu celule T modificate genetic. Profesorul este unul dintre cei patru președinți de onoare ai Asociației Societatea Română de Transplant Medular.

"Domnul profesor Ștefan Ciurea este numit director al Programului de Transplant și terapii celulare de la UC Irvine, California, după un parcurs și o experiență anterioară de 12 ani la celebrul centru de cancer din Texas, Centru Oncologic MD Anderson din Houston. Dânsul este unul dintre cei care ajuta programul de Transplant Medular din România în general, din Institutul Clinic Fundeni în particular și unele lucruri, despre care vom vorbi și în emisiune, se întâmplă sau se vor întâmpla și aici cu ajutorul domniei sale", a explicat prof. dr. Irinel Popescu, realizatorul emisiunii. 

Emisiunea va fi difuzată luni, 2 ianuarie,  de la ora 11.00, pe Youtube DC Medical și pe paginile de Facebook DC Medical și DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel