Tratamentele naturiste vs medicamentele. Marius Văduvă: Sunt o armă. Medicina este lăsată de Dumnezeu
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
Medicamentele sau tratamentele naturiste. Care este totuși cea mai bună alegere atunci când suntem bolnavi?

Unii oameni, atunci când sunt bolnavi, preferă tratamentele naturiste și evită medicamentele, refuzând chiar și să meargă a doctor pentru o părere avizată. Deși uneori tratamentele naturiste pot fi eficiente, nu anulează necesitatea unui consult medical, și nici importanța medicamentelor în procesul de vindecare. De aceeași părere este și onco-nutriționistul Marius Văduva, care a explicat în cadrul emisiunii "iThink cu Iusti Fudulu de la Antena 3 CNN", care este totuși cea mai bună alegere.

”Am văzut că, dacă ai nevoie de doctor, este permis de Dumnezeu. Dacă ai nevoie de plante, sunt lăsate de Dumnezeu. Dacă ai nevoie să te faci bine, sufletul trebuie să fie al lui Dumnezeu, toate se împletesc. În orice am căuta, dacă îl găsim pe Dumnezeu și le punem laolaltă, nu iese decât lucru bun.

Marius Văduva: Medicina este lăsată de Dumnezeu

Medicina este lăsată de bunul Dumnezeu! Important este să alegem și noi și să nu spunem, așa cum a spus o pacientă de-a mea ieri, că refuză să se adreseze medicinei fiindcă ea consideră că se face bine doar cu plante. Dar sunt momente în care plantele ajung să facă diferența între un om care a apelat la ele și unul care nu a apelat la ele. Mai mult decât atât, oamenii trebuie să aibă grijă să meargă la o persoană avizată. Și asta deoarece și plantele sunt o armă, la fel cum este și un tratament alopat dacă îl iei de capul tău acasă. Există atât de multe elemente bune în medicina alopată, în medicina în care se face în spitale...”, spune preotul Marius Văduva, care este și onco-nutriționist.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel