Trăsăturile faciale pe care le au cei predispuși la despărțiri. La ce trebuie să fii atent
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
Suada Agachi, specialist în tehnici de citirire a chipului și analiză a trăsăturilor faciale, a spus că poți să-ți dai seama de viitorul unei relații după chipul persoanelor în cauză.

Suada Agachi a spus că fiecare acțiune își spune cuvântul într-o relație și, în cazul unei despărțiri, există întotdeauna doi vinovați. De asemenea, a spus că atașamentul poate fi citit pe chip, la fel și urmele unei separări.

„Atașament poți să observi la un om și când are obraji foarte cărnoși. Sunt indicii pe chip. Legat de divorț sau unde se vede despărțirea, omul le provoacă, în general. Sunt oameni care vor spune: Pe mine m-a părăsit soțul, nu am provocat sau M-a lăsat soția. Sunt atât de multe sfori nevăzute în care nu ai cum să știi vreodată unde ai dus, cum ai participat la așa ceva. Chiar dacă nu ai făcut nimic rău, poate că și acel lucru a participat la despărțire”, a spus, la Antena Stars, Suada Agachi, specialist în tehnici de citire a chipului și analiză a trăsăturilor faciale.

Conform Suadei Agachi, trăsăturile faciale sunt schimbate de suferința provocată de o despărțire

„Urmele despărțirii se observă când sunt șanțuri foarte adânci aici (n.r. în jurul gurii), nu gropițele. Pomeții foarte osoși, ieșiți în evidență aici sus. Un aspect fizic cumva mai stors, încheieturile sunt mai subțiri, gâtul este mai subțire, se observa toată zona cum înghite. Deși sună ciudat, este ca un fruct care s-a uscat. Are o uscăciune a chipului. Poate multe femei își doresc să fie mai slabe, dar mare atenție, odată cu această nevoie de a arăta extrem de slabe aduce acest aspect al chipului și către tendința foarte acută de a rămâne singure”, a spus Suada Agachi.

Există și câteva trăsături faciale care, dacă sunt interpretate corect, pot spune multe despre caracterul și predispoziția unei persoane la rupturi amoroase.

„O femeie care are pomeții proeminenți și un nas foarte bine aspectat, neoperat, adică foarte mare, predispoziția la despărțiri este mult mai mare pentru că are nevoie de libertate sau să se impună. Îi sugerez să găsească un bărbat cu care să discute din start. Sprâncenele tatuate sunt deja un mare semnal de alarmă. În fizionomie, sprâncele arată cum anume legi relații sau cum reușești să te faci plăcut. Lipsa sprâncenelor reprezintă și un simbol al singurătății. Când văd sprâncene căzute sau tatuate, înseamnă că furia a jucat un rol atât de mare în viața unei femei încât și-a ars propriile sprâncene”, a mai spus Suada Agachi.

De asemenea, într-un podcast, Suada Agachi, specialist în tehnici de citire a chipului şi analiza trăsăturilor faciale, a vorbit despre „femeile care își modifică buzele”.

„Legat de buze, echilibru, tot ce este exagerat pe față zgâlțâie lumea interioară, lumea emoțională a femeii, dar și a bărbatului. Buzele cârnoase în fizionomie reprezintă emoții și trăiri puternice. Cu cât sunt mai mari - natural -, au încărcătură emoțională puternică. Au capacitatea de a pătrunde mult mai ușor în lumea emoțiilor. Cu cât buzele sunt mai subțiri, cu atât omul respectiv este mai mental, se abține în a-și arăta trăirile și nu prea știe cum să-și arate afecțiunea”, a spus Suada Agachi.

„Femeile care își modifică buzele... să găsească un echilibru, încât să-și poată stăpâni trăirile, pentru că se modifică felul în care sunt văzute. Știi când se schimbă omul? Când este văzut de celălalt. Dacă e privit, omul își schimbă comportamentul. De aceea când mă întreabă cineva oare cum sunt eu... Știi cine ești, atunci când ești singur, când nimeni nu te vede: felul în care te îmbraci, cum mănânci, cum te speli, cum le lași pe toate. Îți place? Nu? Atunci schimbă-te când ești singur acasă și nu te vede nimeni”, a spus Suada Agachi în cadrul podcastului lui Damian Drăghici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel