Tranzitul lui Pluto prin Capricorn, mari schimbări! Putere, divorț, călătorii, sănătate, planuri date peste cap
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
Tranzitul lui Pluto prin Capricorn este menit să cutremure cele mai puternice instituții, să dărâme sau să ofere și mai multă putere unor lideri. Din 2008 și până în prezent, am asistat la diferite schimbări mondiale. În 2023, Pluto va avea un scurt teaser în Vărsător și va ieși de tot din Capricorn în 2024.

Berbec / ascendent în Berbec

În carieră, Pluto a traversat Casa 10. Câte schimbări au fost din 2008 și până în prezent? Care a fost relația ta cu autoritățile, cu șefii, cu partenerii? Ți-ai recăpătat puterea sau doar te-ai victimizat? Ego-ul ce mai face? Până în 2024, gândește-te la schimbările prin care ai trecut în carieră, pentru a ajunge unde trebuie de fapt. Încă mai e timp până în 2024. Vezi cât de puternic te simți la locul te muncă.

Taur / ascendent în Taur

Din 2008 și până acum, gândește-te la raportarea ta față de spiritualitate. Ai devenit mai religios sau dimpotrivă? Ce cursuri ai început și nu le-ai terminat? Mulți dintre voi, cu siguranță, ați călătorit. Gândiți-vă la transformările din 2008 și la cum le percepți acum.

Gemeni / ascendent în Gemeni

Gândiți-vă din 2008 și până acum la persoanele pe care le-ați pierdut, la înmormântările la care ați fost, la ce efecte au avut pierderile asupra voastră. V-a fost ridicată la fileu nevoia de supraviețuire. Ați dat din coate. 

Continuarea pentru celelalte zodii, AICI!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel