Tranzit greu pentru Lei în 2023: Saturn vă vrea simpli! Vă dezgroapă trecutul, vă răscoleşte rănile. Aveţi un blocaj
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
Foto: Freepik
Foto: Freepik
Saturn în Casa a VIII-a deschide răni vechi şi pune piedici.

"Nu pot să încep acest articol fără a le spune nativilor Leu că, în 2023, vor scăpa, în sfârșit, de blocajele în zona relațională. Saturn va ieși de tot din casa a șaptea. Cu siguranță, din 2020 încoace, au tras multe ponoase, au trecut prin multe teste, au acceptat realitatea. Au tot așteptat să se întâmple ceva, să apară cineva sau să ajungă la altar cu persoana iubită. Să ne înțelegem: unii au avut parte de oficializare sau relații serioase în ultimii ani, dar alții au avut parte doar de amânări peste amânări. Plus singurătate, însă avem vești bune", spune Daniela Simulescu.

Casa a VIII-a are legătură şi cu căutarea sufletului, sondarea interiorului nostru, fricile pe care le-aţi evitat, de care fugiţi şi pe care nu le confruntaţi. În momentul în care Saturn trece prin Casa a VIII-a n-o să mai puteţi fugi de ele. Vă vin în faţă! Şi ştiţi ce vrea Saturn în tranzit în Casa a VIII-a? Să redeveniţi "basic". Saturn zice - Vrei să fii adorat la locul de muncă? Exact de-aia nu-ţi dau! Vrei să primeşti validare pentru ce ai făcut? Fix asta nu-ţi dau!

Ştiţi ce vrea Saturn de la voi? Să deveniţi foarte simpli. Exact ce nu vă place. Pentru că voi vreţi să străluciţi, aveţi nevoie de recunoaştere, de validare, de respect, de atenţie, de lumină, de soare. Saturn în Casa a VIII-a zice -  Mai stai prin beci! Şi vezi că dorinţele astea vin mai degrabă dintr-un ego umflat, dintr-o rană narcisică în spatele căreia se ascunde frica de a nu fi iubit, lipsa iubirii. E ca şi cum, când Saturn intră în Casa a VIII-a, sunteţi într-un cimitir unde aţi îngropat multe de.a lungul vieţii. Saturn vine şi dezgroapă. O să fie un tranzit greu, dar cred că este cel mai bun tranzit care o să vă aducă de adevărata voastră natură.

Aveţi un oarecare blocaj. Oamenii din jur nu mai primesc anumite resurse de care să profitaţi şi voi şi trebuie să vă bazaţi pe voi. Dacă vreţi să faceţi un împrumut au vreţi să luaţi nişte fonduri veţi fi susţinuţi, dar lucrurile astea durează. Ies la suprafaţă multe frustrări şi pe planul intim. Saturn în Casa a VIII-a vă poate face foarte mult bine în această zonă, dar întâi trebuie să recunoaşteţi că există acolo o problemă care trebuie discutată. Aşadar, mai grei să aveţi parte de ceilalţi, drept pentru care sunteţi nevoiţi să vă întoarceţi la voi.

Profesional, aveţi un an minunat! Cred că aşteptaţi momentul ăsta de prin martie 2020. În sfârşit, la anul, se aşează lucrurile. După care, pentru o scurtă perioadă de timp, Pluto va intra în casa a VII-a, mai exact între 23 martie şi 11 iunie. Veţi intra în relaţii cu oameni la care nu v-aţi fi gânditi niciodată. Vă veţi lipi de oameni cu aceleaşi traume. Poate de oameni posesivi, geloşi, neîncrezători care să vă provoace şi pe voi şi să vă pună pe gânduri.

Mai apoi, Venus, planeta iubirii, a frumuseţii şi a banilor va fi retrograd în semnul vostru. Influenţa lui se va simţi de pe 5 iunie până pe 9 octombrie. Trebuie să vă iubiţi, să vă îmbrăcaţi frumos, să ieşiţi în lume, să vă folosiţi carisma, să întoarceţi toate capetele după voi. Aveţi însă grijă la dragostea de-o vară!  - atenţionează astrologul Daniela Simulescu.

Mai multe informaţii aici:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel