Transelectrica explică de ce a rămas Bucureștiul fără curent electric
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Transelectrica a explicat de a fost oprit curentul, astăzi, în București-Ilfov.

"Astãzi (vineri -n.red.), la ora 12.47, în Stația 400//110/20 kV Domnești, s-a produs o avarie care a condus la întreruperea alimentãrii cu energie electricã a unei zone din Municipiul București. Incidentul s-a produs în timpul realizãrii unor manevre în cadrul lucrãrilor de retehnologizare. Compania a declanșat o investigație pentru stabilirea exactã a cauzelor și a condițiilor în care s-a produs incidentul”, anunță Transelectrica, potrivit Mediafax.

Stația Domnești, în proces de retehnologizare

Manevrele de realimentare au început imediat dupã producerea incidentului și au fost finalizate cu succes în aproximativ 60 de minute.

"Menționãm faptul cã Stația Domnești este în plin proces de retehnologizare și suntem convinși cã prin investiția realizatã riscul producerii unor astfel de incidente va scãdea semnificativ. Ne cerem scuze tuturor consumatorilor afectați”, mai spune Transelectrica.

Locuitorii din mai multe sectoare din București au rămas fără curent electric, motiv pentru care a fost întreruptă și alimentarea cu apă caldă, vineri, la prânz. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel