"Traian mi-a spus că ar fi fost mai bine ca Raluca să nu fie băgată în firma asta", afirmă fratele preşedintelui, Mircea Basescu
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Mircea Băsescu
Mircea Băsescu

Mircea Băsescu spune că şeful statului ar fi preferat ca nepoata sa, Raluca, să nu fi avut vreo legătură cu scandalul corupţiei din vama Constanţa. "De unde era să ştie ce va face Laurenţiu (n.red-Mironescu) peste trei ani ?", a justificat Mircea  Băsescu implicarea fiicei sale în firma fostului secretar general MAI.

Mircea Băsescu recunoaşte că fratele său, preşedintele României, l-a sunat special ca să-l întrebe despre scandalul uriaş din Vama Constanţa. Mircea Băsescu a declarat în exclusivitate pentru ziarul Ring că şeful statului era interesat în special de rolul jucat de nepoata sa, Raluca Băsescu, în firma Interprest Trading SRL în care era acţionară alături de Laurenţiu Mironescu şi Mircea Banias.

El a povestit pentru realitatea.net că a vorbit la telefon cu preşedintele acum două zile. "I-am explicat că Raluca are doar 3% într-o firmă care nu mai are nici o activitate. La vremea când a fost cooptată în firmă, în 2008, când era studentă în anul 4, Laurenţiu Mironescu era deputat în Parlamentul României, era o persoană onestă despre care nu bănuiam nimic. De unde era să ştie ea (n.red- Raluca Băsescu, fiica sa) ce va face Laurenţiu peste trei ani ?", ne-a declarat Mircea Băsescu. Întrebat cum a reacţionat preşedintele în faţa acestor argumente, pedelistul constănţean a spus: "Păi cum să reacţioneze ? A zis că era mai bine ca nepoata lui să nu aibă nici o implicare în scandalul ăsta. Dar nu m-a certat. Ce vină am eu ? Asta e acum..."

Fratele preşedintelui mai povesteşte că relaţiile familiei Băsescu cu Mironeştii sunt mai vechi. "Tatăl lui Laureţiu, Ţuchi Mironescu a fost comandant de navă, unul dintre cei mai respectaţi şi mi se pare că a navigat cu Traian. Fratele meu i-a purtat un respect deosebit", conchide Mircea Băsescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel