Traian Halalai, șeful EximBank, audiat la DNA, în dosarul EximAsig
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Traian Halalai, preşedintele consiliului de administraţie şi preşedintele executiv al EximBank din 2012, a fost audiat, joi, la DNA, într-un dosar legat de divizia de asigurări a băncii.

La ieşirea din sediul DNA, șeful EximBank le-a spus jurnaliștilor că a fost audiat în calitate de martor în dosarul "Dosarul EximAsig".

Întrebat dacă a fost citat în dosarul în care ar fi implicat Radu Frîncu, fost director al EximAsig, Traian Halalai a răspuns afirmativ.

Preşedintele executiv al EximBank nu a vrut să dea alte detalii, arătând că ancheta este în curs.

Dosarul în care a fost chemat joi Halalai la DNA are legătură cu activitatea 'precedentă' a Companiei de Asigurare - Reasigurare Exim România.

"În urma informaţiilor apărute în mass-media, potrivit cărora preşedintele executiv al EximBank, Traian Halalai, a fost audiat de către Direcţia Naţională Anticorupţie, facem precizarea că acesta a fost citat în calitate de martor într-un dosar privind activitatea precedentă a Companiei de Asigurare - Reasigurare Exim România, al cărei acţionar majoritar este EximBank. În aceste condiţii, orice alte informaţii publicate pe aceste subiect sunt pur speculative, neconforme cu realitatea şi au tentă de dezinformare publică", a precizat, într-un comunicat transmis joi Agerpres, EximBank. 

Citește și: Scandalul EximBank: numirea lui Traian Halalai ar fi costat 1 milion de euro, mită

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel