Traian Băsescu, la bustul gol pe un velier. Elena Udrea, printre pasageri
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu
WhatsApp

 Președintele Traian Băsescu a fost surprins și fotografiat  la bustul gol în timp ce se afla pe o barcă la mare. Pozele au fost puse pe pagina de Facebook a senatorului PDL, Cirpian Rogojan, fost component al trupei Sistem. Printre turiștii aflați pe velierul care făcea o scurtă ieșire pe mare se afla și Elena Udrea.

 În imagini apare şeful statului alături de mai multe persoane. Postarea pe reţelele sociale a fost însoţită şi de un comentariu în care Rogojan scrie despre preşedinte că "a fost ceea ce asteptam sa vad in spatele costumului prezidential.

"L-am intalnit in largul marii, unde, departe de scutul SPP-istilor, se destindea cu salupa. A urcat pe vasul pe care eram si, la cat de firesc m-a salutat, pret de cateva secunde am avut impresia ca ne dadusem intalnire in acel loc. Ca ne stiam de cand lumea si ca astepta sa ii aduc vesti de acasa. A fost ceea ce asteptam sa vad in spatele costumului prezidential. Un om direct, simplu in exprimare, cu o memorie debordanta, care dadea impresia ca stie fiecare colt din tara asta, cu bune, cu rele, un om in a carui privire iti citesti raspunsul propriilor intrebari nerostite. Avea o replica pentru orice. Am povestit de toate. De la politica, la Maramures si tot ce poti vorbi cu un om in... largul marii", a scris Ciprian Rogojan pe Facebook.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel