Traian Băsescu face butaforie pe tema documentelor înmânate lui Schulz
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
24533
24533

Preşedintele Traian Băsescu, întrebat vineri al Bruxelles, în legătură cu documentele înmânate joi liderului Parlamentului European, Martin Schulz, nu a dorit  să ofere prea multe explicații. "E în interesul României" și nu este despre Schengen, a declarat șeful statului, deși anterior a avut un comentariu ironic la adresa articolelor de presă, referitoare la acest subiect.

"Bineînțeles că nu o să vă spun ce conține", a declarat președintele Băsescu, întrebat în prima conferință de presă, după alegerile parlamentare, despre documentele pe care le-a înmânat în timpul fotografiei de grup de la Bruxelles, liderului PE, Martin Schulz. "Am înțeles că au fost niște speculații "I-a dat ultima carte a lui Băsescu". Cum credeți că mă duceam la fotografia de familie fără să-mi fi dorit ca acest lucru să nu se vadă? Dacă îmi doream să nu se vadă, îl dădeam la Consiliu? A avut și el anumite semnificații. I l-am dat d-lui Barroso, d-lui președinte Hollande și altor lideri. Era în interesul României ca acel document să fie dat", a precizat șeful statului, la Bruxelles.

Întrebat dacă acele documente erau despre spațiul Schengen, președintele Traian Băsescu a confirmat: "Ee, despre Schengen... Aia am vorbit". "Hai la avion!", i-a îndemnat șeful statului pe cei prezenți la conferința de presă.

În momentul fotografiei de familie, pe care liderii europeni au făcut-o la lucrările Consiliului European de la Bruxelles, Traian Băsescu a fost surprins în timp ce i-a dat nişte documente preşedintelui Parlamentului European, Martin Schulz. Acesta a plecat cu ele, fiind ulterior surprins în timp ce vorbea cu  cancelarul Germaniei, Angela Merkel.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel