Traian Băsescu, îngrijorat că și Ioana Băsescu ar putea fi condamnată. Dezvăluire despre ultima discuție cu Elena Udrea
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Traian Băsescu, dezvăluire despre ultima discuție pe care a avut-o cu Elena Udrea / Foto: Captură video Realitatea Plus
Traian Băsescu, dezvăluire despre ultima discuție pe care a avut-o cu Elena Udrea / Foto: Captură video Realitatea Plus
Traian Băsescu a spus ce a vorbit ultima dată cu Elena Udrea.

Traian Băsescu a dezvăluit  în cadrul emisiunii "100%", moderată de Laurențiu Botin la Realitatea Plus, ce a vorbit cu Elena Udrea înainte de condamnarea definitivă la 6 ani de închisoare și fuga acesteia din țară.

"Ați vorbit cu Elena Udrea (în ziua anunțării sentinței definitive - n.r)?", l-a întrebat Laurențiu Botin pe Traian Băsescu.

Fostul președinte a spus că nu a vorbit cu Udrea, după ce aceasta a primit sentința, dar că ultima dată când au discutat, aceasta părea optimistă în privința verdictului instanței.

"N-am vorbit, n-am avut cum. Eu am vorbit ultima dată cu Elena Udrea marți, săptămâna asta, și era foarte optimistă. Era optimistă, nu-și făcea probleme. Era convinsă că va primi și ea o sentință similară cu ce s-a dat în toate celelalte dosare.", a răspuns Traian Băsescu.

De ce e îngrijorat pentru fiica sa, Ioana

În plus, fostul președinte a mai spus și că Ioana, fiica sa cea mare, este în pericol să fie condamnată.

"Credeți că este în pericol fata dvs, acum, să primească o sentință definitivă?", l-a întrebat Laurențiu Botin.

"Este.", a răspuns Traian Băsescu.

Astăzi, în cadrul emisiunii "Culisele Statului Paralel", Traian Băsescu a fost întrebat de Anca Alexandrescu din nou despre acest subiect. Traian Băsescu a spus din nou că se teme pentru fiica lui Ioana.

"Mă aștept la orice. Mă aștept la ce e mai rău, nu mă aștept la nimic bun, pentru orice mediocru din orice sistem. (...) Nu mă aștept ca cei din procesul în care este și fiica mea să aibă îndreptare către lege. Mă aștept să aibă îndreptare către numele Băsescu.", a spus Traian Băsescu.

Elena Udrea, încătușată în Bulgaria

Reamintim că Elena Udrea a părăsit teritoriul României înainte de a fi declarată sentința de 6 ani cu executare în dosarul ”Gala Bute”. Astfel, așa cum precizează și Poliția de Frontieră, ea a plecat din țară ca un om liber. Ulterior, acesta a fost arestată în Bulgaria.

Fostul ministru al dezvoltării şi turismului Elena Udrea este reţinută pentru 72 de ore în baza unui mandat de la parchet, timp în care este judecată moţiunea către tribunalul din Blagoevrad pentru a obţine arestul preventiv pe termen nelimitat, a declarat purtătoarea de cuvânt a procurorului general, Siika Mileva, în cadrul unui briefing, relatează agenţia de ştiri bulgară naţională BTA, scrie Agerpres. 

Un tribunal bulgar va decide dacă Elena Udrea trebuie extrădată în România sau dacă ea însăşi poate cere să fie transferată, a mai precizat sursa citată. Elena Udrea va petrece noaptea în arest. Citește mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel