Traian Băsescu, cu elicopterul la vila din Covasna. Vezi cât costă meniul de Revelion
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Elicopter, foto ilustrativ
Elicopter, foto ilustrativ

Președintele Traian Băsescu a sosit, duminică, cu elicopterul la vila de protocol din Covasna pentru petrecerea sfârșitului de an.

După ce a petrecut la Predeal, alături de soție, de mezina Elena și soțul acesteia sărbătoarea Nașterii Domnului, Traian Băsescu s-a decis să petreacă câteva zile și în stațiunea Covasna, la vila de protocol.

Ca de fiecare dată,  sfidând populația care se chinuie pe șoselele țării pentru a ajunge la destinație, Traian Băsescu a ales și de această dată să meargă cu elicopterul. Ajuns la Covasna cu elicopterul în această dimineaţă, preşedintele Traian Băsescu a anunţat că îşi va petrece Revelionul la un hotel de patru stele din oraş, împreună cu soţia şi cele două fiice, Elena şi Ioana.

"La Clermont o să fac Revelionul. O să vină şi fetele mâine. Nu, n-am invitat pe nimeni altcineva. Doar cu familia voi fi, cu fiicele", a spus preşedintele, ieşit la plimbare cu soţia. Meniul la restaurantul unde Traian Băsescu va petrece  Revelionul se ridică la circa 600 de lei de persoană.

Traian Băsescu va beneficia, la fel ca și la Predeal, de plimbări cu snowmovil-ul în îmrejmuirile stațiunii covăsnene.

Recent, premierul Victor Ponta a declarat că bugetul Administrației Prezidențiale va fi redus, la fel ca cel al celorlate instituții. Rămâne de văzut dacă premierul se va ține de cuvânt.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel