Traian Băsescu, 7 dosare penale: Radu Tudor, comentariu crunt
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Jurnalistul Radu Tudor comentează, într-o postare pe blogul personal, "bilanțul" Parchetului General, potrivit căruia fostul președinte, Traian Băsescu, a fost implicat în cei 10 ani de mandat în 68 de dosare penale, șapte dintre acestea fiind în curs de instrumentare.

Parchetul Înaltei Curți de Casație și Justiție a dat publicității numărul de dosare penale care au fost înregistrate pe numele lui Traian Băsescu în cei zece ani de mandat, precizând că fostul președinte a fost implicat în 68 de dosare penale, şapte dintre acestea fiind în curs de soluţionare.

Radu Tudor, jurnalist Antena 3, a reacționat într-o postare pe blogul personal, previzionând că soarta acestor șapte dosare penale va fi alta față de celelalte, având în vedere că Traian Băsescu, încheindu-și mandatele de președinte al României, nu mai dispune de imunitate. 

Mai mult, Radu Tudor consideră că Traian Băsescu și-a câștigat, cu un asemenea bilanț, un loc în istoria acestei țări: "cel mai penal președinte al României".

Iată ce a scris Radu Tudor, pe blogul personal

"Confirmare : Basescu Traian, 7 dosare penale

Dupa cum v-am anuntat la emisiunea "Punctul de intalnire" din 11 Ianuarie si aici pe blog http://radu-tudor.ro/basescu-anchetat-de-diicot/ numitul Basescu Traian face obiectul unei anchete derulate de Directia pentru Investigarea Infractiunilor de Crima Organizata si Terorism (DIICOT).
Dupa aproape doua saptamani de inventariere, Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie (PICCJ) a comunicat ca in ultimii 10 ani, Basescu Traian a fost anchetat in 68 de dosare, 61 fiind inchise.
Cele 7 dosare deschise pe numele sau vor avea cu totul alta soarta, avand in vedere ca fostul presedinte nu mai are imunitate si poate raspunde in fata legii.
Asteptam detalii de la PICCJ privind plingerile facute, infractiunile pentru care este cercetat, daca a fost sau va fi chemat in fata procurorilor si stadiul anchetelor.

Cu acest bilant, Basescu Traian este cel mai penal presedinte din istoria Romaniei", a scris Radu Tudor.

Traian Băsescu, record de dosare penale în cei 10 ani de mandat

Băsescu, șapte DOSARE PENALE. 61, închise. Ciutacu: Cel mai zdrobitor este dosarul Flota

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel