Traian Băsescu are un nou dosar. Alina Petre, afirmație explozivă
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Alina Petre, fosta noră a lui Virgil Măgureanu, a fost dată în judecată de Traian Băsescu. În aceeași situație este și Florin Ghiulbenghian. 

Alina Petre a afirmat la Antena 3 că nu știe de ce află în acest dosar pentru că ea nu a făcut niciodată afirmații despre Traian Băsescu, nu a vorbit despre "amantele lui". Întrebată de către Alessandra Stoicescu dacă ar fi avut ce să spună despre acest subiect, Alina Petre a răspuns afirmativ. 

Fosta noră a lui Virgil Măgureanu a precizat că nu mai dorește să vorbească despre Traian Băsescu și i-a spus, cu alte cuvinte, să stea la coadă, dezvăluind că ea l-a dat prima în judecată pentru calomnie. 

"Traian Băsescu este un simplu cetățean, dacă are o problemă cu mine mă poate acționa în instanță, eu l-am dat în judecată pentru calomnie pentru că a spus la un post de televiziune că fac parte din structuri mafiote, trebuie să demonstreze ce a declarat", a afirmat Alina Petre. 

Fosta noră a lui Măgureanu a precizat că Traian Băsescu cere în dosarul în care a dat-o în judecată alături de Ghiulbenghian 100.000 de lei în total. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel