Traian Băsescu ar putea fi SALVAT de ridicarea imunității
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Ministrul Transporturilor, Dan Șova, a explicat, din calitatea sa de avocat, cum l-ar salva pe președintele Traian Băsescu ridicarea imunității, în loc să-l înfunde. 

Ministrul Transporturilor Dan Șova a explicat duminică la România TV că ridicarea imunității președintelui Traian Băsescu ar putea de fapt să îl salveze pe președinte.

Dan Șova a explicat că dacă CCR decide că președintele Traian Băsescu nu beneficiază de imunitate pentru cercetările penale, atunci suspendarea prescripției pentru anumite dosare s-ar putea să nu se mai aplice. Președintele ar putea fi scutit de dosare precum cel cu casa din Mihăileanu sau cel al spălării de bani în care este implicat Cășuneanu. 

"Nu știu dacă nu e o capcană. Prescripția nu mai functionează și s-ar putea să ne trezim cu multe dosare prescrise: spălarea de bani a lui Cășuneanu, dosarul Mihăileanu", a spus Dan Șova. 

DC NEWS scria că dosare importante, în care a fost vehiculat numele lui Traian Băsescu, s-ar putea prescrie, președintele fiind beneficiar al Noului Cod Penal. VEZI aici mai mult: Surpriză. Marele beneficiar al Noului Cod Penal este…

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel