TRAGIC! 11 oameni au murit din cauza unei explozii dintr-o moschee. 40 de oameni se află în stare gravă la spital
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Bilanțul morților unui incendiu provocat de o explozie într-o moschee a crescut la 11.

Cel puțin 11 oameni au murit într-un incendiu provocat de o explozie într-o moschee din afara capitalei Bangladeshului, Dacca, transmite Agerpres, citând DPA.

Explozia s-a produs vineri seară când credincioşii musulmani erau pe cale să-şi încheie rugăciunile la Baitus Salat Jame Masjid în districtul Narayanganj, la aproape 25 de kilometri sud de Dacca, a declarat ofiţerul de poliţie Zayedul Alam. El a adăugat că 37 din cele 40 de victime cu răni grave au fost transportate urgent la institutul specializat în chirurgie plastică şi arsuri din Dacca. În timpul nopţii, 10 persoane au murit la spital. Pompierii care au stins focul şi au salvat victimele, au declarat că o scurgere de gaz ar fi putut provoca explozia.

"În primul rând, bănuim că gazul acumulat dintr-o ţeavă sub moschee ar fi putut provoca explozia", a declarat responsabilul echipei de stingere a incendiilor Abdullah Al Arefin.

Şase aparate de aer condiţionat din interiorul moscheii de asemenea au explodat, a adăugat el, precizând că a fost lansată o anchetă pentru a determina cauza accidentului.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel