Tragere la sorți tablou Australian Open 2022. Cu cine vor juca Djokovic și Halep în primul tur
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Tragere la sorți tablou Australian Open 2022. Cu cine va juca Djokhttps://media.dcnews.ro/image/202201/full/mircea-badea-a-Djokovic ar trebui să se vaccineze pentru a juca la turnee în Spania, anunță Guvernul de la Madrid
Tragere la sorți tablou Australian Open 2022. Cu cine va juca Djokhttps://media.dcnews.ro/image/202201/full/mircea-badea-a-Djokovic ar trebui să se vaccineze pentru a juca la turnee în Spania, anunță Guvernul de la Madrid
Fără să fie anunțată o decizie finală în privința expulzării lui Novak Djokovic, numărul 1 mondial a fost inclus în tragerea la sorți a tabloului principal de la Australian Open 2022.

Djokovic este cap de serie nr. 1 și îl va înfrunta în primul tur pe compatriotul său, Miomir Kecmanovic.

Inițial, tragerea la sorți a tabloului principal de la Australian Open 2022 a fost amânată. Evenimentul trebuia să înceapă de la ora 6, ora României, dar organizatorii au luat decizia de a-l întârzia. Acest fapt s-a întâmplat, cel mai probabil, din cauza incertitudinii care încă planează asupra lui Novak Djokovic, care așteaptă să afle dacă va fi sau nu expulzat, scrie Eurosport.

Primul ministru al Australiei a vorbit la o conferința de presă, dar fără să menționeze ceva de situația numărului 1 mondial. Cu 5 minute înainte de startul tragerii la sorți, jurnaliștii din Australia au spus că ministrul Imigrării, Alex Hawke, nu a luat încă o decizie în cazul lui Novak Djokovic.

VIDEO:

Cu cine va juca Simona Halep

Simona Halep o va înfrunta în primul tur pe Magdalena Frech, locul 105 WTA. Sorana Cîrstea se va duela cu Petra Kvitova, Gabriela Ruse o va întâlni pe Jasmine Paolin. Irina Begu o va înfrunta pe Oceane Dodin, iar Jaqueline Cristian va juca cu Greet Minnen.

Citește și: Gigi Becali, despre cazul Djokovic

Gigi Becali, finanţatorul FCSB, îl critică pe Novak Djokovic pentru decizia de a merge în Australia în ciuda regulilor stricte. Cu toate astea, latifundiarul din Pipera a apreciat faptul că Nole nu s-a vaccinat.

"Nu știu eu chestiunea asta. Ortodocșii în general nu se vaccinează, așa spun sfinții părinți. Când e vorba de credință și când spun sfinții părinți ceva, eu așa fac. Nu vreau acum să spun ce au spus că nu vreau să se sperie lumea.

E țara lor, fac ce vor. Este legea lor, așa e regula lor și tu trebuie să te ții de ea. Dacă omul nu te primește acasă la el, ce cauți la el? Ești nebun? Eu nu te primesc la mine acasă, bă! N-ai ce căuta la mine, bă! Ce să cauți dacă nu te primesc? Așa văd eu…

Bravo lui că nu s-a vaccinat! Dacă nu te primește la el acasă, tu te duci la el acasă? Cine crezi că ești? Ce vrei să arăți că ești? Nu este el liderul lumii libere. Dacă este lider trebuie să fie fiecare la el acasă. Și eu pot să fiu liderul liber, dar nu la tine în casă! Asta nu pot să fac.

Tu, dacă ești sârb, ce cauți unde nu te primesc ei? Te arestează, te bagă acolo la ei la hotel. Foarte bine i-a făcut. Fiecare e liber să facă ce vrea la el acasă", a spus Gigi Becali la Pro X. Vezi știrea inițială aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel