Tragedie la un ZOO din Spania: Un tigru a ucis o îngrijitoare
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
O îngrijitoare din parcul zoologic "Terra Natura" de pe coasta de est a Spaniei a fost ucisă sâmbătă seara de un tigru asiatic după ce a lăsat deschisă ușa de la cușca în care se afla animalul, informează agenția de presă Xinhua, citată de Agerpres.

"Terra Natura" a confirmat că victima era o femeie care a lucrat în acest parc zoologic timp de opt ani și că aceasta a fost ucisă din cauza "unei pierderi a concentrării", după ce a lăsat "pe jumătate deschisă" ușa de la cușca tigrilor.

Unul dintre tigri a profitat de moment pentru a intra în zona în care se afla îngrijitoarea, pe care a atacat-o și a ucis-o.

"Terra Natura" a emis un comunicat în care explică faptul că parcul "are un protocol de securitate strict pentru gestionarea animalelor".

"Doar personalul autorizat" avea acces la locul unde a avut loc atacul, iar acesta nu se afla într-o zonă vizibilă pentru public, a indicat comunicatul.

"De îndată ce a fost detectat atacul, au fost chemate serviciile de urgență, după care animalul a fost sedat", au informat managerii parcului, care regretă profund moartea îngrijitoarei și transmit condoleanțe familiei și prietenilor săi, mai notează agenția Xinhua.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel