Tragedie la Mănăstirea Cernica
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Foto: Antena 3
Foto: Antena 3
O mașină a intrat, duminică, într-un grup de persoane  pe o alee din curtea Mănăstirii Cernica. În urma impactului o femeie a murit, iar alta a fost  rănită.

IPJ Ilfov a fost sesizat duminică la prânz cu privire la faptul că pe aleea din curtea Mănăstirii Cernica un autoturism a lovit mai multe persoane.

Polițiștii orașului Pantelimon s-a deplasat la fața locului.

Una dintre acestea, de 63 de ani, a murit, iar cea de-a doua, în vârstă de 33 de ani, a fost transportată la un spital din București, pentru acordarea de îngrijiri medicale și investigații de specialitate.

Polițiștii fac verificări și cu privire la stabilirea certă a naturii locului în care s-a produs evenimentul rutier, respectiv dacă acesta este pe drum public, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se dispună măsurile legale care se impun.

Șoferul care  produs accidentul are 42 de ani, a obținut permisul în luna ianuarie a acestui an, și a declarat că a pierdut controlul volanului.

Cauza accidentului este determinată de viteza neadaptată, coroborat cu neatenția și lipsa de experiență în condus. Soferul a pierdut de sub control autoturismul, a pătruns pe sensul opus de mers și ulterior pe spațiul verde, acroșând 2 persoane de sex feminin, mamă și fiică (pietoni aflați în afara carosabilului), prima dintre acestea, de 63 de ani, decedând la fața locului, cea din urmă fiind transportată la Spitalul Pantelimon.

La cîteva ore după acest incident, un alt sofer a scăpat masina de sub control și a ieșit de pe o alee a mănăstirii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel