Data publicării:

Tragedie în Vaslui: O femeie a decedat într-un incendiu devastator

Autor: Tudor Polojan | Categorie: Stiri
WhatsApp
FOTO: Pixabay
FOTO: Pixabay
O femeie de aproximativ 50 de ani a murit sâmbătă seara în urma unui incendiu care a cuprins locuința sa din localitatea Râşniţa, comuna Laza, județul Vaslui. La sosirea pompierilor, focul se manifesta violent, cu ardere generalizată. După ce au pătruns în casă, aceștia au găsit victima carbonizată. Pompierii au reușit să localizeze incendiul, iar autoritățile au demarat o anchetă pentru a stabili cauzele tragicului eveniment.

O femeie a decedat, sâmbătă seara, în urma unui incendiu izbucnit într-o locuinţă din localitatea Râşniţa din comuna Laza, informează reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui.

"Detaşamentul de pompieri Vaslui intervine cu forţe şi mijloace specifice pentru limitarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit într-o locuinţă din localitatea Râşniţa. La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta prin ardere generalizată. După ce au pătruns în locuinţă, pompierii au găsit o victimă carbonizată. Este vorba despre o femeie în vârstă de aproximativ 50 de ani", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

Pompierii au localizat incendiul şi acţionează pentru lichidarea acestuia.

Poliţiştii au demarat verificări în acest caz urmând să stabilească împrejurările în care s-a produs evenimentul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel