Tragedie în județul Mureș. O femeie a murit după ce maşina pe care o conducea a fost lovită de un tren
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
O femeie a murit după ce maşina pe care o conducea a fost lovită de un tren în județul Mureș.

O femeie în vârstă de 48 de ani a murit, joi dimineaţă, după ce maşina pe care o conducea a fost lovită de un tren. Tragedia s-a produs la o trecere la nivel cu calea ferată din zona localităţii Răstoliţa, județul Mureș.

"În această dimineață, în jurul orei 05:40, accident feroviar produs între un un tren și un autoturism pe raza localității Răstolița. Au executat misiunea pompierii militari de la Punctul de Lucru Deda, ambulanța SMURD Deda și elicopterul SMURD. Odată ajunși la locul intervenției, pompierii au constatat că în urma impactului, în autoturism a rămas încarcerată o persoană de sex feminin, în vârstă de 48 de ani. Victima, inconștientă, a fost extrasă de către pompierii militari și predată echipajelor SMURD aflate la locul intervenției. Aceștia au trecut imediat la aplicarea manevrelor de resuscitare. Din nefericire, în urma eforturilor depuse de către echipajele medicale, iar după mai bine de 50 de minute de luptă în încercarea de a-i restabili pulsul, victima a fost declarată decedată de către medicul aflat la fața locului. Pe toată durata intervenției, traficul feroviar a fost blocat.", se arată într-un mesaj postat de ISU Mureș pe pagina de Facebook. 

La locul accidentului s-au deplasat pompierii de la Punctul de lucru Deda şi elicopterul SMURD, iar traficul feroviar a fost blocat pe parcursul intervenţiei. Oamenii legii au deschis o anchetă pentru a stabili cum s-a produs tragedia.

Un tânăr care s-a aruncat în fața trenului și-a anunțat moartea pe Facebook

În urmă cu câteva săptămâni, un tânăr de 19 ani și-a curmat propria viață după ce s-a pus pe șinele de cale ferată. Incidentul tragic a avut loc pe raza localității Jijia, comuna Albești. 

Înainte de a se sinucide, băiatul a postat pe Facebook mai multe poze cu el pe șina de tren și lângă o cruce de pe marginea căii ferate. Tot pe rețeaua de socializare, acesta a făcut un live, cu aproximativ o oră înainte de tragedie, în care a povestit ceea ce dorește să facă. Acesta părea să fie în stare de ebrietate și și-a exprimat dorința de a muri, spunând că „s-a săturat de viață”. 

În timpul live-ului de pe Facebook, băiatul a izbucnit de câteva ori în lacrimi în timp ce povestea ce are de gând să facă. Mesajul acestuia, îl poți citi AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel