Tragedie aviatică în SUA. Două elicoptere Black Hawk ale armatei americane s-au prăbuşit în Kentucky
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
Foto: Freepik
Foto: Freepik
O banală misiune de instruire a armatei americane s-a soldat cu victime după ce două elicoptere s-au prăbuşit în Kentucky.

Două elicoptere Black Hawk ale armatei SUA s-au prăbuşit miercuri noaptea în timpul unei misiuni de instruire în statul Kentucky, transmite Agerpres. Nu s-a aflat nimic imediat despre situaţia echipajelor.

Nondice Thurman, purtătoarea de cuvânt a armatei, nu a precizat în primul comunicat numărul celor aflaţi la bordul aeronavelor. Guvernatorul statului Kentucky, Andy Beshear, a scris însă pe Twitter că se aşteaptă ca unii dintre ei să fi murit.

Intervenţiile diviziei de gestionare a urgenţelor din Kentucky şi ale poliţiei statului în urma incidentului sunt în curs, a mai anunţat guvernatorul.

Cele două elicoptere s-au prăbuşit din motive deocamdată necunoscute în comitatul Trigg, în jurul orei locale 22.00 (joi 02.00 GMT), a precizat Thurman.

"Comandamentul se concentrează în prezent asupra asistenţei pentru militari şi familiile lor", a declarat ea. 

Comitatul Trigg, unde a avut loc accidentul, se află la aproximativ 40 de kilometri nord-vest de Fort Campell, o unitate militară situată la granița dintre statele Kentucky și Tennessee.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel