TRAGEDIE AERODROM CLINCENI. Al treilea parașutist NU a murit. Are nevoie de sânge
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Televiziuni de știri și agenții de presă au scris că al treilea parașutist care a fost implicat într-un accident la aerodromul Clinceni a murit. Este FALS. Apropiații săi dezmint totul. 

Instructorul de paraşutism Adrian Constandache, implicat în accidentul de duminică, de pe aerodromul de la Clinceni, este în viață, la Spitalul Floreasca. Starea sa este gravă, dar instructorul se luptă să rămână în viață. Celelalte două persoane implicate în accident au murit, una pe loc, alta pe masa de operație. 

Luni dimineață, o știre dramatică a apărut la televiziuni de știri și pe agențiile de presă, că a treia persoană implicată în accident a murit. Imediat pe pagina de Facebook a lui Adrian Constandache au apărut câteva mesaje de condoleanțe.

Au fost urmate de alte mesaje ale celor care-i sunt aproape instructorului:

"Dragii noștri, 
Adi luptă în continuare și are nevoie de gândurile noastre bune.  Știrile din presă sunt incorecte. 
Vă mulțumim pentru grijă și sprijin în aceste momente. Echipa TNT Brothers". 

"Adrian Constandache e încă în viață. Jurnaliștii sunt doar cretini și atât. Atâta timp cât sunt șanse, să nu i le luăm noi! Cei care sunt eligibili pentru donare de sange să meargă să doneze pentru el cu mențiunea că este internat la Spitalul Floreasca! Dacă mergeți direct la Floreasca, menționați pentru cine este sângele. Dacă mergeți la un alt centru de transfuzie, menționați numele și faptul că este internat la Spitalul Floreasca!". 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel