Tragedia de la Victor Babeș. Ungureanu (USR-PLUS): Eu am aflat acum vreo șase ore
Autor: Andrada Oana | Publicat pe: 12 apr, 22:13
WhatsApp
Foto Facebook Emanuel Ungureanu
Deputatul USR-PLUS Emanuel Ungureanu a declarat, luni seară, că el a aflat de cele întâmplate la Spitalul Victor Babeș din Capitală la puține minute după ora 15:00. 

Deputatul USR-PLUS Emanuel Ungureanu a spus, luni seară, la România TV, după ce tragedia soldată cu trei morți de la Spitalul Victor Babeș a ajuns în presă, că a aflat de cele întâmplate la puține minute după ora 15:00 și că a încercat să afle mai multe detalii.

Tragedia de la Spitalul Victor Babeș a ajuns în presă în jurul orei 20:00. 

„Eu am aflat acum vreo șase ore, de la rudele unui aparținător.”, a declarat Emanuel Ungureanu (USR-PLUS), la RomâniaTV. 

Ministerul Sănătății, comunicat oficial după tragedia de la Babeș, în jurul orei 20:40 

Ministerul Sănătații a fost informat, prin Centrul Operativ pentru Situații de Urgență, că trei pacienți și-au pierdut viața la Unitatea Mobilă de Terapie Intensivă, operaționalizată sub coordonarea Departamentului pentru Situații de Urgență (Ministerul Afacerilor Interne), operată tehnic de Institutului Național Victor Babeș (PMB / ASSMB).  

Din primele informații transmise Centrului Operativ Pentru Situații de Urgență din cadrul Ministerului Sănătății, defecțiunea a avut loc la instalația de oxigen a unității mobile.  

Cinci pacienți au fost transferați rapid: unul într-o altă secție din spitalul Victor Babeș și ceilalți patru la Spitalul ROL2 de la Otopeni, Spitalul Clinic de Urgență "Bagdasar-Arseni" și Spitalul Floreasca.

Ministrul Sănătații a fost la fața locului și s-a informat despre starea pacienților și asupra cauzelor incidentului.

Informațiile au fost transmise de Ministerul Sănătății.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro