Tragedia aviatică de la Cluj. Update: de ce a murit omul de afaceri
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Paraşutistul care a murit, sâmbătă, după ce a căzut liber de la 3.000 de metri, avea 400 de salturi la activ şi, din primele cercetări, reiese că paraşuta de rezervă i s-a deschis accidental în timp ce se afla în avion.

'Din 2010 s-a apucat şi avea circa 400 de salturi la activ. În timpul zborului de sâmbătă i s-a deschis paraşuta de rezervă pe nepregătite în timp ce se afla în avion, l-a atras afară şi s-a agăţat de aripa avionului. Cred că l-a depăşit situaţia. Paraşuta principală nu s-a deschis', a declarat presei Doru Baciu, instructor de paraşutism care se afla în avion în timpul accidentului.

El a adăugat că paraşutistul, Vlad Lupaş, a mai avut un acccident asemănător în urmă cu doi ani, dar atunci a reuşit să se salveze. Şeful Ambulanţei Cluj, Horia Simu, a declarat, pentru AGERPRES, că moartea paraşutistului a survenit instantaneu la impactul cu solul. 

Victima Vlad Lupaș, este un om de afaceri care conduce lanțul de restaurante Salad Box. Valoarea firmei depășește 8 milioane de euro, iar cei patru asociați care au fondat-o își doreau o extindere, inclusiv pe piețele din jurul României.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel