Traficant internaţional de droguri, reţinut la Arad
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Procurorii DIICOT au anunţat reţinerea unui traficant internaţional de droguri de risc la Arad. 

"La data de 15.06.2020, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Arad au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a unui inculpat, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic internațional de droguri de risc și trafic intern de droguri de risc.

În cauză s-a stabilit faptul că, în perioada 12-15.06.2020, inculpatul a cumpărat, transportat, deținut și introdus din străinătate, în țară, droguri de risc, fără drept, în scop de comercializare.

La data de 15.06.2020, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Arad împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul SCCO Arad au efectuat o acțiune de prindere în flagrant a inculpatului, în timp ce încerca să introducă pe teritoriul României două pungi vidate ce conțineau cantitatea de aproximativ 1,2 kg de cannabis.

În cursul zilei de astăzi, Tribunalul Arad a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile.

Acțiunea a fost efectuată cu ajutorul polițiștilor de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Nădlac.

Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecţii şi inculpaţii beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.", se arată în comunicatul DIICOT. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel